GTA 5 Menyoo ve ya ScriptHook ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba herkese. Ben Epic Gamesden GTA 5 almıştım bir süre online oynadım fakat online dan sıkıldım para kasmak çok zor falan filan. Hikaye modunda da o Menyoo kullanmak istiyorum. Menyoo yu story mode da kullanıp online a geçeceğim zaman silersem online da ban yer miyim? ve ya Menyoo dosyalarını silmeme rağmen bir kaç dosya kalır mı GTA 5 klasöründe?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Menyo veya script hook şuan ban sebebi diye biliyorum ama sana bir kanal önerebilirim gta 5 hile paylaşıyor ve çalışıyor ben kullandım :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim hile hikaye modundayken ban yemessin tabiki ama onlinede yersin hikaye için kullanacak olursan
bu kanaldan izle derim

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet ama singleplayer da kullanırsak hiç birşey olmaz

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hikaye senaryosunda ban sebebi değil ama online girersen direk engel yersin hikaye senaryosunda kullandıktan sonra oyun dosyalarını temizleyip doğrulama yaptıktan sonra girmelisin oyun .

Üye
5 HİZMET YILI
Menyooyu Silersen Birşey Olmaz Online Hile İçin WeMod Öneririm Kullandım Sınırsız Para Ölümsüzlük Işınlanma Araç Ölümsüzlügü Hileleri Var Veya Bunu İndirmek İstemiyorsan Cheat Engineden Yapılır Para Ve Level Bugu İnternetten Bak

PRØFĒŠØR
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
onlinede ban yersin singleplayer de hiç bişe olmaz misler gibi oynarsın aga

dmx

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
online girersen tabikide ban sebebi :D

Üye
5 HİZMET YILI
Oyunun Online kısmına etki edebilecek bütün 3. Parti yazılımlar genellikle çoğu oyunda ban sebebi sayılıyor dostum. Dolayısıyla bunlar da ban sebebi.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aga yersin menyooden ben 1 ay yedim silmeyi unuttum online için başka hile kullanıyorum ve bi youtube kanalından alıyorum her hafta yeni hile paylaşıyor bu sayede ban yemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...