- Yasaklandı
spoofer donanım banını kaldırır malesef hesap banı kaldırmazsitede bir tane spoofer gördüm https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/ bu spoofer ile açılma şansı var mı ama bu hwid spoofer benimki hesap banı muhtemelen
hocam ben en son 2020 de oynuyordum oyunları sonra ders falan derken ara verdim 1 sene daha oyunu indireli 5 gün olmadı cheat engine ile 500m para yaptım sadece zaten hesabım 17 leveldı çok oynamamıştım bir de shark card almıştım sanırsam indirim vardı gta 5 i aldığım zaman otomatik gelmişti 5-10m param vardı yanlış hatırlamıyorsam oyuna girdiğimde direk araç satma yöntemiyle cheat engine üzerinden tam 500m çektim sonra 2milyona bir araba aldım başka da bir şey yapmadım 2. günde ban yedim zaten oyunu kapatmıştım ara verdim 1 saat sonra bi geldim 1 ay banlandınız yazısını gördümPara hilesini nasıl yaptınız ve ne kadar aldınız ? Ben de para ve level hilesi yapıyorum ve daha ban yemedim.
peki yeni bir steam hesbaı açıp onun üzerinden gta 5 i tekrar satın alsam ve aynı pc + aynı ip adresinden bağlansam sorun yaşar mıyım ?spoofer donanım banını kaldırır malesef hesap banı kaldırmaz
yok hesap banı yemişsin yeni hesap alırsan problem yaşamazsın ve çoğu oyunda cheat engine kullanma hile yapmak için modmenuler oluyor undetected onlara denk gelirsen ve biraz şansın varsa ban yemeden para hilesi yapabilirsinhocam ben en son 2020 de oynuyordum oyunları sonra ders falan derken ara verdim 1 sene daha oyunu indireli 5 gün olmadı cheat engine ile 500m para yaptım sadece zaten hesabım 17 leveldı çok oynamamıştım bir de shark card almıştım sanırsam indirim vardı gta 5 i aldığım zaman otomatik gelmişti 5-10m param vardı yanlış hatırlamıyorsam oyuna girdiğimde direk araç satma yöntemiyle cheat engine üzerinden tam 500m çektim sonra 2milyona bir araba aldım başka da bir şey yapmadım 2. günde ban yedim zaten oyunu kapatmıştım ara verdim 1 saat sonra bi geldim 1 ay banlandınız yazısını gördüm
Post automatically merged:
pe
peki yeni bir steam hesbaı açıp onun üzerinden gta 5 i tekrar satın alsam ve aynı pc + aynı ip adresinden bağlansam sorun yaşar mıyım ?
çok teşekkür ederimyok hesap banı yemişsin yeni hesap alırsan problem yaşamazsın ve çoğu oyunda cheat engine kullanma hile yapmak için modmenuler oluyor undetected onlara denk gelirsen ve biraz şansın varsa ban yemeden para hilesi yapabilirsin
bende onu söylicektim benimde sıkıntı aynısısitede bir tane spoofer gördüm https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/ bu spoofer ile açılma şansı var mı ama bu hwid spoofer benimki hesap banı muhtemelen
rica ederim iyi forumlarçok teşekkür ederim