gta 5 online ban kaldırmak mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
başlıktada görüldüğü gibi gta 5 onlinda 1 aylık ban yedim sadece az bişi para hilesi yapmıştım beklemeden bandn kurtulma imkanı var mıdır ?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla olmuyor ama yine de araştır yanlışlık olmasın

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Para hilesini nasıl yaptınız ve ne kadar aldınız ? Ben de para ve level hilesi yapıyorum ve daha ban yemedim.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Para hilesini nasıl yaptınız ve ne kadar aldınız ? Ben de para ve level hilesi yapıyorum ve daha ban yemedim.
hocam ben en son 2020 de oynuyordum oyunları sonra ders falan derken ara verdim 1 sene daha oyunu indireli 5 gün olmadı cheat engine ile 500m para yaptım sadece zaten hesabım 17 leveldı çok oynamamıştım bir de shark card almıştım sanırsam indirim vardı gta 5 i aldığım zaman otomatik gelmişti 5-10m param vardı yanlış hatırlamıyorsam oyuna girdiğimde direk araç satma yöntemiyle cheat engine üzerinden tam 500m çektim sonra 2milyona bir araba aldım başka da bir şey yapmadım 2. günde ban yedim zaten oyunu kapatmıştım ara verdim 1 saat sonra bi geldim 1 ay banlandınız yazısını gördüm
Post automatically merged:

pe
spoofer donanım banını kaldırır malesef hesap banı kaldırmaz
peki yeni bir steam hesbaı açıp onun üzerinden gta 5 i tekrar satın alsam ve aynı pc + aynı ip adresinden bağlansam sorun yaşar mıyım ?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam ben en son 2020 de oynuyordum oyunları sonra ders falan derken ara verdim 1 sene daha oyunu indireli 5 gün olmadı cheat engine ile 500m para yaptım sadece zaten hesabım 17 leveldı çok oynamamıştım bir de shark card almıştım sanırsam indirim vardı gta 5 i aldığım zaman otomatik gelmişti 5-10m param vardı yanlış hatırlamıyorsam oyuna girdiğimde direk araç satma yöntemiyle cheat engine üzerinden tam 500m çektim sonra 2milyona bir araba aldım başka da bir şey yapmadım 2. günde ban yedim zaten oyunu kapatmıştım ara verdim 1 saat sonra bi geldim 1 ay banlandınız yazısını gördüm
Post automatically merged:

pe

peki yeni bir steam hesbaı açıp onun üzerinden gta 5 i tekrar satın alsam ve aynı pc + aynı ip adresinden bağlansam sorun yaşar mıyım ?
yok hesap banı yemişsin yeni hesap alırsan problem yaşamazsın ve çoğu oyunda cheat engine kullanma hile yapmak için modmenuler oluyor undetected onlara denk gelirsen ve biraz şansın varsa ban yemeden para hilesi yapabilirsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
yok hesap banı yemişsin yeni hesap alırsan problem yaşamazsın ve çoğu oyunda cheat engine kullanma hile yapmak için modmenuler oluyor undetected onlara denk gelirsen ve biraz şansın varsa ban yemeden para hilesi yapabilirsin
çok teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
mümkün değil diye biliyorum eğer yediğin ilk ban ise 1 ay sonra açılıyor ama sonrakiler perma ban oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla hayır kanka kalıcı olarak yiyorsun ve bunun da bir telafisi olmuyor.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Banı kaldırması zor bende ban yedim hala banlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...