Gta 5 Online Hile Yardımcı Olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar oyunda sürekli görüyorum. Adam para basıyor kendine ya da level hilesi yapıyor takır takır leveli artıyor hızlıca falan. Bu olay sanırsam mod muş. Bunu nereden bulabilirim. Çalışan hileler hangileri ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aşağıya ''bence hile kullanma ban yersin'' gibi şeyler yazmazsanız sevinirim. Tamamen kendi özgür irademle açacağım hiley. Bana yardımcı olursanız mutlu olurum.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knka link atardım ama yasak diye biliyorum en iyisi gta 5 online mod menu yaz youtubeda dolu cıkıyor onlardan birini kullanabilirsin 200 m para bas yeter level basarsan ban yiyebilirsin

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knka link atardım ama yasak diye biliyorum en iyisi gta 5 online mod menu yaz youtubeda dolu cıkıyor onlardan birini kullanabilirsin 200 m para bas yeter level basarsan ban yiyebilirsin
Özelden atabilirsin hocam kendi irademle atmanı istiyorum. Kendi iradem diye belirtmemin sebebi yöneticiler incelerken sana uyarı vermesinler.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Youtube üzerinden güncel scriptlere bak bence bugünün tarihi olan en az onlardan ban yersin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Abartmadan kullanın hileleri para vs birden artırmayın ban yemeyin

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
leveli 90-95 arası yap parayı da 110 milyonun üstüne çıkarma

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
gta 5 online hiç girmedim sizce hikaye modu mu daha güzel online mı tavsiye verebilecek var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...