gta 5 online hilesi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar gta 5 modded jobs var mı ? bildiğiniz veya hızlı para nasıl kasarım ?

Hilesi var ise verebilir misiniz ?

NOT: oynayanınız var ise ekleyebilirler beni nick: KusursuzArda

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Forumda yoktur ama birçok internet sitesinde güncel olarak paylaşılıyor sitelerden bulabilirsiniz :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Elimde hile yok ama kullancıaksan StealthMoney kullan yok gibi sadece banka hesabında oluyor kazançlarda gözükmüyor :)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yüksek ihtimal hemen yemezsin ban dalagsında gidersin. Ben bir yerden paralı bir hilenin crackini bulmuştum kullandım 4 güncellemdir hala ban yemedim ve 4 milayr mı ne param var (cidden milyar yazım yanlışı falan değil )

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Reis discord dan bana ulaşırsan beraber de oynarız ben hileyi basıp geçtim valla discord arkadaş kısmından
aratıp beni ekleyebilirsin ismim ! яуσкσσ :)

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Reis discord dan bana ulaşırsan beraber de oynarız ben hileyi basıp geçtim valla discord arkadaş kısmından
aratıp beni ekleyebilirsin ismim ! яуσкσσ :)
Tamam hocam hileyi banada verirsen sevinirim dükkanda oynuyorum oyunu sabahlıyoruz her gün yardımcı olursanız sevinirim.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile buldum bir tane denedim ve çalışıyor hile 1 hafta önce çıkmış eğer isterseniz videosunu vb çekip paylaşabilirim ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
para hilesi yapma derim ban yeme riski olabilir. bir oyuncu başka bir oyuncuya para gönderebiliyormu? (hesabı arkadaşımdan aldım para felan varda ben yeni olduğumdan pek bilimiyorum ne yapacağamı oynamak isteyen olursa nick: EwokSW)

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
para hilesi yapma derim ban yeme riski olabilir. bir oyuncu başka bir oyuncuya para gönderebiliyormu? (hesabı arkadaşımdan aldım para felan varda ben yeni olduğumdan pek bilimiyorum ne yapacağamı oynamak isteyen olursa nick: EwokSW)
Hocam hile ile gönderme yok baktım fakat hile ile şuan milyarder oldum :D zaten 15 tlye aldım gta yı
Şu son soygun olan görev var. Motorlarla falan kaçılıyorsun ya hani. O görevde temiz para var. Hard da oynarsan para daha fazla alırsın.
gerek kalmadı hile yaptım bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...