Bencede knk riske atmana gerek yokMod menü açabilirsin ama ban sebebi farkedilirse ban yersin. Tavsiyem mod menüyü aç paranı fulle oyununa devam et.
Ne kadar hızlı kasarsan kas yeteri kadar paran olmaz gta online da ve çok zamanın gider kaliteli bi hile bulman lazım ban yedirtmiyecekgta 5 online yeni başladım nasıl hızlı para kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Ben ban yemiştim öylecheat engineden para basabiliyosun kanka ban da yok ben öyle yapmıstım youtube da videoları vardır araştır bulursun
Kanka eğer hile kullanmak istemiyorsan yanına 1-2 tane arkadaşını alıp sürekli heist yapıngta 5 online yeni başladım nasıl hızlı para kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim
heist yapabilirsin arkadaşlarınla falan veya mod menüler var ücretsiz youtubede türkler paylaşyıorgta 5 online yeni başladım nasıl hızlı para kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Hile olarak yapabilirsin çoğu hileler banlanmıyor veya heist yaparsan iyi olurgta 5 online yeni başladım nasıl hızlı para kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim