GTA V FiveM konudaki 14 soruyu cevaplar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bu 14 tane soruya tek tek cevap verseniz çok güzel olur ne kadar kendimde cevaplasam hiç bir şekilde kabul olmuyor.

1-Bir mekanik işletiyorsunuz ve kanlı bıçaklı olduğunuz bir oyuncu da kendine mekanik aldı. Siz ne fiyat verirseniz zarar etse bile yarı fiyatına satış yapmaya devam ediyor ve müşterileriniz ona gitmeye başladı. Kampanyalar, etkinlikler düzenleseniz bile sizi taklit ediyor ve zarara uğramanız için elinden geleni ardına koymuyor. Bu durumda izleyeceğiniz yol ve davranışınız ne olurdu?

2-Arkadaşlarınızla bir eğlence mekanındasınız ve gününüz oldukça güzel geçiyor. Arkadaşlarınızdan biri sizin hiç tanımadığınız mekandaki başka biriyle tartışma içine giriyor ve tartışmanın sonucu olarak karşı taraftaki kişi silahını çekiyor ve arkadaşınızı dışarı çıkarmaya çalışıyor. Bu esnada siz ne yapardınız?

3-İki grup arasında karşılıklı bir çatışma çıkıyor. Siz yaralanıyorsunuz ve H çekerek hastaneye gidiyorsunuz aradan yarım saat geçiyor telsiziniz hala üzerinizde arkadaşlarınız çatışmayı sona erdirmek üzere fakat son kalan kişinin çok güçlü bir silahı var ve arkadaşlarınız vurulmak üzere. Yardım istemek için seni arıyorlar ve çağırıyorlar, onlara cevap olarak ne söylersin?

4-Çok büyük bir ödülü olan sokak yarışının olacağı bilgisini aldın. Hiç tanımadığın biri yanına geldi ve sana asla almayacağın aşırı pahalı bir arabayı karşılıksız olarak bu yarış için vereceğini söyledi. Ne tepki verirsin? Arabayı alır mısın?

5-Bir soygun sonrasında arkadaşlarınızla beraber polisle karşılıklı çatışmaya girdiğiniz. Bütün polisleri vurdunuz fakat arkadaşlarınızdan biri sürekli "bir polis daha kaldığını" belirtiyor. Fakat hiç biriniz bu polisi görmediniz ya da duymadınız fakat bu konuda oldukça ısrarlı. O rol esnasında gidişatınız ve arkadaşınıza karşı tutumunuz ne olur?

6-Büyük bir banka soymuşsunuz kaçış rotanızı çok önceden planlamışsınız. Hızlı bir arabayla tam gaz kaptırarak dar bir tünelden geçiyorsunuz ve tünelden çıktığınız anda tamamen kurtulacağınıza eminsiniz. Fakat tünelin çıkışı yalnızca bir arabanın zorlanarak geçecek kadar dar ve orada arabanın kesinlikle çarpacağı ve size silah doğrultan yaya bir polis memuru var. Ne yaparsınız?

7-Çok uzun süredir elde etmek için uğraştığınız çok değerli bir eşya var. Bu eşya yasal ve polisle hiç bir derdiniz yok. Tam bu eşyayı evinizden alıp deponuza götürdüğünüz sırada silahlı bir kişi arabasını yanınıza yanaştırdı ve ellerinizi kaldırmanızı söylüyor. Bu kişiye karşı tepkiniz ve yapacaklarınız ne olurdu?

8-Büyük bir çatışmadan yaralı olarak çıktınız. Size yarı otomatik silahlarla deliler gibi ateş ettiler. Hastaneye kaldırıldınız ve doktor size "ne görmekteyim" şeklinde bir do komutu kullandı cevabınız ne olur?

9-Yaşadığınız bir rol sonrasında karşınızdaki oyuncu size bunu yapamayacağınızı söylüyor ve gerçekten bir kural ihlali yaptınız. Tepkiniz ne olurdu ve ne yapardınız?

10-Asla bulunmayacağınızı düşündüğünüz gizli bir yerde bir çalının içerisinde saklanıyorsunuz ve peşinizde size zarar vermek isteyen birileri var. Saklandınız aradan dakikalar geçtikten ve gerçekten kimsenin sizi görme ihtimali olmadığına emin olmanıza rağmen eliyle koymuş gibi sizi buldu ve ellerinizi kaldırmanızı söyledi. Meta yaptığına kesinlikle eminsiniz. Tepkiniz ne olurdu ve ne yapardınız?

11-Heyecanlı bir rolün ortasındasınız. Polis peşinizde tam kaçtım derken bilgisayarınız kendi kendine kapandı. Bilgisayarı açıp oyuna geri girdiğinizde polisin oyundan düştüğünüz yerde başınızda beklediğini gördünüz. Bu role nasıl devam edersiniz?

12-Büyük bir soygundasınız plan 6 kişilik ve hepsine ihtiyacınız var fakat aranızdan birinin elektrikleri gitti ve gelecek gibi durmuyor. Polis size çıkmanız için baskı kuruyor ve asla zaman vermiyor. Ne yaparsınız?

13-Sunucuda bir kaç hafta geçirmişsiniz. Önceki sunuculardaki arkadaşlarınız veya yakından tanıdığınız biri sizi illegal işlerine dahil etmek istiyor hatta size muhtaç fakat karakteriniz illegal geçmişe sahip değil. Yaklaşımınız ne olur ve devamında nasıl bir yol izlersiniz?

14-Arkadaşlarınız ile bir role girdiniz ve kesinlikle kural ihlali olduğuna emin olduğunuz bir hareket yapıyorlar. Size bunun sorun olup olmayacağını soruyorlar. Onlara ne söylersiniz?

Soruların cevaplarını yanına sorunun numarasını da yazarsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim. :pkicat:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sorular ne ile ilgili herhangi bire sbilgi sahibi değilim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3- Eğer ciddi bir rp ise doktora durumumu sorarım ardından gelip gelemeyeceğimi söylerim ki rp bozulmasın

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
fivemde 6k saattim var fakat bazı soruları cevaplayamayacagım şekilde tuaf sorular :D
hangi sunucuya girmek istiyorsun ben sonu sokayım o servere kankam ugraşma bu tarz sorullarla de ki rol bilgim var terimleri söyle geç hikaye sorarlar fakat uzun sormazlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gta 5 online çok iyi reis ben indirimli fiyatta aldım efsane oyun ciddden

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis yks de paragraf çözüymuş gibi hissettim bu nasıl sorudur

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fivemde 6k saattim var fakat bazı soruları cevaplayamayacagım şekilde tuaf sorular :D
hangi sunucuya girmek istiyorsun ben sonu sokayım o servere kankam ugraşma bu tarz sorullarla de ki rol bilgim var terimleri söyle geç hikaye sorarlar fakat uzun sormazlar
Beni EDV'ye sokabilir misin :D?
Post automatically merged:

Dipnot geçeyim, eski SAMP oyunculardanım zamanında deli gibi oynuyodum.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mdf yada borpun soruları burası biz borpda oynarken sanırım bunlara yanıt vermiştik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...