Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım piyasada hiç para hilesi kalmadı varsa da ücretli satıyorlar ,cheat engine programı ban yememize sebep oluyor bana sadece 20 -30m kadar bi para olsa yeterli bildiğiniz para hilesi var mı ?
zamanında cheat engine ile yapmıştım 2 yıl önce o zamanlar kimse farkında değildi olayın kimse bilmiyordu zaten 2 hesap var bende gta 5 oynamıyorum zamanında parayı felan basmıstım istersen satabilirim dc: Tolga#7282
Cheat engine ile para hilesi yaparken garanti istiyorsan şunlara dikkat et
1. arabanın satışına kadar cheat engine'i kapatma
2. arabayı sattıktan sonra oyundan atmazsa hemen peşine polis tak ve 5-10 dakka kovalamaca yap sakın ölme veya polise ateş etme yakalanma yani kaç kurtul polisten 5 dakka kesin olsun hem arabayla falan dolaşırsın.
3. polisten kurtulduktan sonra oyundan birini öldür npc falan parasını al sonra kendini öldür hastaheneden çıkarken paran yine varsa sıkıntı yok demektir..
enjoy..
Cheat engine ile ban yemezsin sanmıyorum 3 yıldır yemedim ben şahsen...
Hacı bence oyun tamamen ücretsiz olana kadar hilenin dozajını pek kaçırma, er yada geç ban atıyorlar, kendimden biliyorum, bu demek değil ki istisnalar yok.