i miss you
Seçkin Üye
hardware yiyip yemediğimi nerden anlicamHesap hala banlıdır dostum, kusura bakma Rockstar ban konularında aşırı dikkatli davranmakta. Ama yeni bir hesapta sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum istediğin gibi oynayabilirsin eğer ki hardware ban yemediysen.
hwid ban atmıyorlar gtadahardware yiyip yemediğimi nerden anlicam
1 ay yediyse açılır perma yediyse imkansız af gelene kadar olmaz af geleceğini de düşünmüyorumNasıl acılacagına daır fıkrı olan varmı
her server aynı tadı vermez yabaşka serverda oyna
emin misiniz çünkü yeni satın alacağım 600 tl nin boşa gitmesini istemiyorumhwid ban olmaz GTA oyunların da hesabın ban yemiş yenisi ile devam et
knk emin misin yeni satın alacam para boşa gitmesinhwid ban yemezsin knk gta dahesabın banlanır yeni hesapla gir sıkıntı olmaz
para bastım 600 milyon ondan önce yani 1 ay ban yememin sebebi 1.700.000.000 para silmiştimGTA5 valorant gibi hwid ban atmıyor. Yeni bir hesapla devam edebilirsin.
Bu arada hocam hangi hileleri kullandın. Hangi mod menuleri kullandın?
Kiddion dışında bir mod menu kullanmamışsındır umarım
Ban yenılen hesabı gerıde alınmıyor dıye bılıyorumhwid ban olmaz GTA oyunların da hesabın ban yemiş yenisi ile devam et
tekrardan soyluyorum hıcbır sorun olmaz hwıd ban atmıyor, ban yıyen hesabın gg yenısı ıle devam etdebilirsinpara bastım 600 milyon ondan önce yani 1 ay ban yememin sebebi 1.700.000.000 para silmiştim
cheat engine 7.1 ile
evet tekrar açılmaz süresiz iseBan yenılen hesabı gerıde alınmıyor dıye bılıyorum
Teşşekkürleerevet tekrar açılmaz süresiz ise
Post automatically merged:
evet tabiki sorun olmaz rahatlık ile alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?