GTA 5 Online Fps Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle sistemimde donanımsal bir sorun yoktur ve driverlar günceldir. 2 gün önce steam üzerinden gta 5 i tekrardan indirdim m2 ssdye story modda her şey normal ayarlarda hiç bir ayarı düşürmeden ve artırmadan hepsini normale çektim ve 200fps alıyorum gtx 1060 laptop i7 7700hq ve 16gb ram ile fakat online girdiğim zaman lobi boş bile olsa ekran kartı %30 cpu %50 kullanılıyor ve vsync kapalı olmasına rağmen 50-70fps arasında giidp duruyor stroy modda ise gpu %40 ve cpu %60 oluyor fakat onlineda bu fps düşüklüğünü çok rahat fark edebiliyorum bir çözümü var mıdır ?
Edit: az önce oyuna girmeye çalıştığımda ben yediğimi öğrendim 27 ağustosta açılıcakmış ban ve hesap sıfırlanıcakmış hesabın sıfırlanması umrumda değil ama bu 20 günlük banı nasıl kaldırabilirim mümkün mü bu ?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekran kartının ve işlemcinin sıcaklıklara bak yüksekse kasabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
gta5 için spoof piyasada ücretlidir ya sen en iyi bekle uğraşma

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yeni bilgisayar parçaları al bence :D

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oluyor ya Gta5 sisteminle alakalı olduğunu sanmam

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ekran kartının ve işlemcinin sıcaklıklara bak yüksekse kasabilir.
hayır normal sıcaklıklarda çalışıyorlar zaten %30 ve %50 kullanımda ne kadar ısınabilirler ki
Post automatically merged:

yaptığım araştırma sonucu online ın optimizasyonunun bok gibi olduğunu fark ettim boş yorum atanlar sağolsunlar hiç bir işime yaramadınız yine nedense artık burasıda sadece mesaj kasanlarla dolmaya başladı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayır normal sıcaklıklarda çalışıyorlar zaten %30 ve %50 kullanımda ne kadar ısınabilirler ki
Post automatically merged:

yaptığım araştırma sonucu online ın optimizasyonunun bok gibi olduğunu fark ettim boş yorum atanlar sağolsunlar hiç bir işime yaramadınız yine nedense artık burasıda sadece mesaj kasanlarla dolmaya başladı
alakası yok ben gtx 1660 süperli sistemle gta onlineyi sıkıntısız oynadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...