gta 5 online sınırsız banım kalktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar 1 ay önce gta online da mod kullanımından sınırsız ban yedim ama bugun singleplayer giriyim dedim ama başka rockstar games launcher hesabıyla ordada banlı hesabım vardı switch account dedi (yani başka gta online hesabıyla değiştirdi o hesabı) bende yes dedim
yanlışlıkla gta online girdim açılana kadar kapatamazdım oyüzden bekledim ve gta online da banlandın yazısı çıkmadı yeni karakter oluşturdurttu ve gta online a girdi ve sorunsuz bu nasıl olabilir diğer sitelerde ban kaldırmanın imkansız olduğunu görmüştüm ama benimki kalktı ama nasıl ???

(EPİC GAMES GTA 5)
Post automatically merged:

merhaba arkadaşlar 1 ay önce gta online da mod kullanımından sınırsız ban yedim ama bugun singleplayer giriyim dedim ama başka rockstar games launcher hesabıyla ordada banlı hesabım vardı switch account dedi (yani başka gta online hesabıyla değiştirdi o hesabı) bende yes dedim
yanlışlıkla gta online girdim açılana kadar kapatamazdım oyüzden bekledim ve gta online da banlandın yazısı çıkmadı yeni karakter oluşturdurttu ve gta online a girdi ve sorunsuz bu nasıl olabilir diğer sitelerde ban kaldırmanın imkansız olduğunu görmüştüm ama benimki kalktı ama nasıl ???

(EPİC GAMES GTA 5)
hemen yeniden mod açıyorum :D

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI

(EPİC GAMES GTA 5)
Post automatically merged:

hemen yeniden mod açıyorum :D
Bu olayı şöyle açıklayabiliriz sen o banlanan hesabında 1 kez ban yedin ve sınırsız diye gözüktü belki 1 ay yemişsindir. fakat oyun sınırsız olarak göstermiştir.ve 1 ay ban yedikten sonra hesabın açılmıştır.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
büyük ihtimal sınırlı bir bandı eğer sınırsız ve ban kalktıysa bilemiyorum veya sadece online da ban yemişsindir

Üye
6 HİZMET YILI
bende birkez banlandım sonra baktım bendede para gelmişti bendede ban kalkmıştı

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
nasıl bu bugdur ama sınırsız diyor adam gözüyle görmüş

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
belki şü yuzdendırw belkı o mod actın karakterı silip yenı karakter verdı belkıde acımıstır banını acmıslardır

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Genel af mı çıkardılar acaba

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bug olmuştur veya başka bir hesabına girmişsindir haberin yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...