Uzman Üye
merhaba arkadaşlar 1 ay önce gta online da mod kullanımından sınırsız ban yedim ama bugun singleplayer giriyim dedim ama başka rockstar games launcher hesabıyla ordada banlı hesabım vardı switch account dedi (yani başka gta online hesabıyla değiştirdi o hesabı) bende yes dedim
yanlışlıkla gta online girdim açılana kadar kapatamazdım oyüzden bekledim ve gta online da banlandın yazısı çıkmadı yeni karakter oluşturdurttu ve gta online a girdi ve sorunsuz bu nasıl olabilir diğer sitelerde ban kaldırmanın imkansız olduğunu görmüştüm ama benimki kalktı ama nasıl ???
(EPİC GAMES GTA 5)

yanlışlıkla gta online girdim açılana kadar kapatamazdım oyüzden bekledim ve gta online da banlandın yazısı çıkmadı yeni karakter oluşturdurttu ve gta online a girdi ve sorunsuz bu nasıl olabilir diğer sitelerde ban kaldırmanın imkansız olduğunu görmüştüm ama benimki kalktı ama nasıl ???
(EPİC GAMES GTA 5)
Post automatically merged:
hemen yeniden mod açıyorummerhaba arkadaşlar 1 ay önce gta online da mod kullanımından sınırsız ban yedim ama bugun singleplayer giriyim dedim ama başka rockstar games launcher hesabıyla ordada banlı hesabım vardı switch account dedi (yani başka gta online hesabıyla değiştirdi o hesabı) bende yes dedim
(EPİC GAMES GTA 5)