hayır aynı hesaptı aynı adı vardı aynı arkadaşlar vardıbug olmuştur veya başka bir hesabına girmişsindir haberin yoktur
ama ben sınırsız yedim sınırsızın kalkması imkansız hatta bu sitedeki bazı konulardada sınırsız ban açmak mümkün mü dediler ama onlar hiç ihtimal vermediValla şanslı günündeymişsin demekki kardeşim benim arkadaşımda sıfırlanmıştı
evet arkadaş haklı mailde 1 ay yazıyor bence bu hilecileri oyunlara sokmamak için bir taktikDostum e postaya gelen ban yazısını okusaydın şaşırmazdın. oyunda sınırsız diyor e postada 1 aylık. şimdi bana geleni buraya yapıştırıyorum. (linkleri silerek)
This is a message from Rockstar Games.
Your account was used in violation of our Terms of Service and/or EULA, found here:
**Elua ve Legal linkleri**
As a result, your account has been suspended from playing GTA Online on PC for 30 days. In addition to being suspended, all GTA Online characters, progress and inventory on PC will be reset.
All GTA Online suspension, banning, and character reset decisions are final and may not be appealed. For more information on the GTA Online Suspension and Ban Policy please see **GTA Çevrimiçi Askıya Alma ve Yasaklama Politikasında Güncelleme makalesinin linki**
Please note that this is a no-reply email address.
Rockstar Games
Gördüğün gibi ufak bir şaka gibi bişey yapmışlar sanırım anlık şok geçirelim diye fakat e maile bakınca doğruyu öğreniyoruz.
aynısı geçen gün bende oldu 650 m para hilesi yaptıydım sınırsız ban yedim diyordu 2 hafta önce dün gece girdim bende de açıldı garip evler arabalar herşey duruyor üstelik . Teşekkürler Rockstarmerhaba arkadaşlar 1 ay önce gta online da mod kullanımından sınırsız ban yedim ama bugun singleplayer giriyim dedim ama başka rockstar games launcher hesabıyla ordada banlı hesabım vardı switch account dedi (yani başka gta online hesabıyla değiştirdi o hesabı) bende yes dedim
yanlışlıkla gta online girdim açılana kadar kapatamazdım oyüzden bekledim ve gta online da banlandın yazısı çıkmadı yeni karakter oluşturdurttu ve gta online a girdi ve sorunsuz bu nasıl olabilir diğer sitelerde ban kaldırmanın imkansız olduğunu görmüştüm ama benimki kalktı ama nasıl ???
(EPİC GAMES GTA 5)
Post automatically merged:
hemen yeniden mod açıyorum![]()