Gta 5 oynarken kulaklıktan dızz sesi gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba Öncelikle Oyunu low 1920 1080p de oynuyorum, Ben baya mod kurmustum addonpeds,superman,hulk ben menyoodan ölümsüzlük açtım trigger bot actım hulk spawn ettım orda hulk beni öldürdü ve addonpeds crashed hatası verdı ölmüsüzlük acıktı ama öldüm sonra kulaklıktan bianda dızz sesı geldı geçti ve wanted ekranı varya gta5te gri gibi o ekran oldu sonra cıktım birşey olmuşmudur dızz sesı pcdenmı geldı bozulmuşmudur modları sildim geri girdim birisinle konustum ram patlak verebilir diyor sistemim aşağıda yazıyor.
NOT: Kullaklıktan geldi ses pcden hiçbir şekilde ses gelmedi.
1710180213842.png

RTX 3060 12GB
RYZEN 5 5500
8X2 = 16GBRAM

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka sistemlerimiz nerdeyse aynı ram patlak vermesi saçma olurdu bende baya modlar kuruyordum bende hiç sıkıntı olmadı bence oyundan dolayı olmuştur
bana hatta rdr2 de gelmişti bir tane adam full grafiklerde oyniyordum adam gemiler falan ucuruyordu dızzzz sesi gelmişti bende de

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka sistemlerimiz nerdeyse aynı ram patlak vermesi saçma olurdu bende baya modlar kuruyordum bende hiç sıkıntı olmadı bence oyundan dolayı olmuştur
bana hatta rdr2 de gelmişti bir tane adam full grafiklerde oyniyordum adam gemiler falan ucuruyordu dızzzz sesi gelmişti bende de
he sistemi şuan aktif olarak kullanıyorum sorun sezmedım gta5 modları sildim kullaklık falan calısıyor heralde modlar çakıştı oyuzden geldı dızz ses

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kulaklığında Bir problem olabilirmi ?

Üye
2 HİZMET YILI
GTA V ayarlarından çıkış cihazını değiştirmen gerek.
Yani çıkış cihazı olarak kulaklık kayıtlıdır onu hoparlör olarak değiştirmen gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kulaklık driverın varsa onu guncelleyebilrsin spesifik olarak gta5 den kaynaklı bir durum ise ki sanmıyorum eğer oyleyse bir bilgim yok dostum sorry

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aga bı telefon kulaklıgını tak denesene bendede oyle bı sıkıntı vardı

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Başka bir kulaklık dener misin olmadıyaa CAS'a usb girişinde arıza olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...