Uzman Üye
Gencler oyuna yeni basladim . Onlinede para sıkıntı . Yardimci olacak var mi ? isterseniz beraber oyunda girebiliriz . Para hilesi var mi ?
Boyle yapmasını biliyorum ama hile sayıyor nasıl oluyor ise ben zaten online diyorumCheat engine programanı kullanarak rahatlıkla yapabilirsin, online da bir araba satın al ya da araba çal, Not: araba çalarsan arabaya çip taktırmak zorundasın satabilmek için. Mod shopta sell kısmına gel ordaki değeri cheat engine de arat, sonra arabayı modifiye et, tekrar sell kısmına gel yeni değeri next scan yap, 20 ye yakın sonuç bulacaksın bunları 500000000 yap sonra arabayı sat hata kodu gelecek, hata kodunu gördükten sonra görev yöneticisini aç, siyah ekrandaki hata koduna enter de sonra hemen görev yöneticisinde gta 5 i sonlandır. Paran hesaba gelir
kral dc versen beraber yapsak olur mu ?Cheat engine programanı kullanarak rahatlıkla yapabilirsin, online da bir araba satın al ya da araba çal, Not: araba çalarsan arabaya çip taktırmak zorundasın satabilmek için. Mod shopta sell kısmına gel ordaki değeri cheat engine de arat, sonra arabayı modifiye et, tekrar sell kısmına gel yeni değeri next scan yap, 20 ye yakın sonuç bulacaksın bunları 500000000 yap sonra arabayı sat hata kodu gelecek, hata kodunu gördükten sonra görev yöneticisini aç, siyah ekrandaki hata koduna enter de sonra hemen görev yöneticisinde gta 5 i sonlandır. Paran hesaba gelir
galiba o kapandı o hileBenim arkadaşım söylemişti chatengine den yapmış ama ban yemiş yamanı tavsiye etmem
Teşekkürler reis.Cheat engine programanı kullanarak rahatlıkla yapabilirsin, online da bir araba satın al ya da araba çal, Not: araba çalarsan arabaya çip taktırmak zorundasın satabilmek için. Mod shopta sell kısmına gel ordaki değeri cheat engine de arat, sonra arabayı modifiye et, tekrar sell kısmına gel yeni değeri next scan yap, 20 ye yakın sonuç bulacaksın bunları 500000000 yap sonra arabayı sat hata kodu gelecek, hata kodunu gördükten sonra görev yöneticisini aç, siyah ekrandaki hata koduna enter de sonra hemen görev yöneticisinde gta 5 i sonlandır. Paran hesaba gelir