Davetsiz Kişi
Süper Üye
Offline'ada giremiyorum.Tüm Oyunculardamı Offline'a Giremiyor.50 tane konu açıldı, keşke okusaydın, sunuculardan kaynaklı, tüm oyuncular bu hatayı alıyor, sabretmeniz gerekiyor.
evet canımOffline'ada giremiyorum.Tüm Oyunculardamı Offline'a Giremiyor.
Offline'a 1 Kere Girmeyi Basardım.Rockstar Launcher'ı Kaldırdım.Epic Gamesdan Kütüphaneden Girdim.Rockstar Launcher'ı Tekrar Kurdu.Sonra Girdi.Her Seferindede Kaldırıp Kurulmaz Saatlerce Oynayacam Diyorsan Bu Dediğimi Yap.Doğru herkes bunu alıyor
Post automatically merged:
Hiç bişeye girilmiyor internette çözümü varmı diye baktım yok bari offline girseydi
istersen bunu videolu olarak at yeni konu açıp belki yararlanan kişiler olablir senin tercihinOh Be Rahatladım.50-60 Kez Konusu Açılsada Yazdığınız İçin Teşekkür Ederim.
Offline'a 1 Kere Girmeyi Basardım.Rockstar Launcher'ı Kaldırdım.Epic Gamesdan Kütüphaneden Girdim.Rockstar Launcher'ı Tekrar Kurdu.Sonra Girdi.Her Seferindede Kaldırıp Kurulmaz Saatlerce Oynayacam Diyorsan Bu Dediğimi Yap.
Haklısın.Video Çekeceğim.istersen bunu videolu olarak at yeni konu açıp belki yararlanan kişiler olablir senin tercihin
Da Bu Sadece 1 Seferlik Olmuş Heralde.Aynı Şeyi Yaptım Olmadı.İşey Yaramıyoristersen bunu videolu olarak at yeni konu açıp belki yararlanan kişiler olablir senin tercihin
hadi ya, sağlık olsun 24 saat içerisinde çözerler sanırımHaklısın.Video Çekeceğim.
Da Bu Sadece 1 Seferlik Olmuş Heralde.Aynı Şeyi Yaptım Olmadı.İşey Yaramıyor
Da Sorum Olcak.Gta 5 İ Epicten Alıpda Oyuna Girip 2 Saat Oynamassan StoryMode da Oyun İptal Edilcekmiş Doğrumu.20 Tane Hesap Açanları Önlemek İçin.istersen bunu videolu olarak at yeni konu açıp belki yararlanan kişiler olablir senin tercihin
öyle bir şey olduğunu sanmıyorum, bildiğim kadarı ile kütüphaneye eklemek yeterli olacaktırDa Sorum Olcak.Gta 5 İ Epicten Alıpda Oyuna Girip 2 Saat Oynamassan StoryMode da Oyun İptal Edilcekmiş Doğrumu.20 Tane Hesap Açanları Önlemek İçin.
Yardımcı Olduğun İçin Teşekkürler.öyle bir şey olduğunu sanmıyorum, bildiğim kadarı ile kütüphaneye eklemek yeterli olacaktır
ne demek, her zaman <3Yardımcı Olduğun İçin Teşekkürler.
94GB Oyun bu İnsanfız.Format Atmaya Kıyamam Artık BunaDelet the game and downlod again.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?