7 May 2017 Yasaklandı #1 celal15 C Onaylı Üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 63 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaşlar youtubedende izledim save dosyası atmayı olmadı sizde nasıl yapılır ya vidyo yada anlatırmısınız bende olmuyo program datayıda denedım Belgelerımıde Lutfen yardım edinn....
Arkadaşlar youtubedende izledim save dosyası atmayı olmadı sizde nasıl yapılır ya vidyo yada anlatırmısınız bende olmuyo program datayıda denedım Belgelerımıde Lutfen yardım edinn....
7 May 2017 Yasaklandı #2 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI Belgelerim klasörünü açın Rockstar Games klasörünü açın GTA V klasörünü açın Profiles klasörünü açın Bu klasördeki 774C1548 adlı yahut başka bir addaki tek klasörü de açın Açılan klasöre zip dosyasının içinde bulunan dosyaları kopyalayın Klasörleri kapatın Oyun içerisindeki yükleme bölümünden load edin Oyla 0 Olumsuz oyla
Belgelerim klasörünü açın Rockstar Games klasörünü açın GTA V klasörünü açın Profiles klasörünü açın Bu klasördeki 774C1548 adlı yahut başka bir addaki tek klasörü de açın Açılan klasöre zip dosyasının içinde bulunan dosyaları kopyalayın Klasörleri kapatın Oyun içerisindeki yükleme bölümünden load edin