404 Not Found Error
Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar b en eenesgr
GTA 5 Steam'de% 50 indirime girmiş
Windows 7 =
Windows 8 =
Windows 10 =
Windows
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi süreci
- İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPU) @ 2.5GHz
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
- Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: % 100 DirectX 10 uyumlu
- Bunları: İndirilebilir içerikler ve programlama seçenekleri , zaman içerisinde bu oyuna ait sistem gerekliliklerini değiştirebilir. Güncel uyumluluk bilgisi Için lütfen Donanım üreticinize Ettik
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapÇoklayıcı :. Mobil yonga setleri, entegre ve AGP ekran kartları gibi bazı sistem gereksinimleri uyumsuz olabilir. Listede belirtilmeyen spesifikasyonlar yayıncı tarafından desteklenmeyebilir. Diğer gereklilikler: Rockstar Games Sosyal Kulübü (+13) ağında oturum açmayı indirmek. Aktivasyon, çevrimiçi oynama ve periyodik yetki verme onayı için internet bağlantısı kullanın. Rockstar Games Social Club platformu, DirectX, Chromium, Microsoft Visual C ++ 2008 sp1 Yeniden Dağıtılabilir Paketi ve yetki verme, dijital haklar yönetimi, sistem ve şarj edilebilir destek amaçlı. İNTERNET ARACILIĞIYLA TEK KULLANIMLIK SERİ KODU KAYDI YAPILMASI GEREKİR; KAYITLAR, BİR ROCKSTAR OYUNLARI İÇİN BİR SERİ KODU SOSYAL KULÜP HESABI (+13) İLE SINIRLIDIR. SOSYAL KULÜBÜ HESABİ İLE HERHANGİ BİR ZAMANDA YALNIZCA BİR PC'DE OTURUM AÇILABİLİR. SERİ KODLARI KULLANILDIKTAN SONRA DEVREDİLEMEZ. SOSYAL KULÜP HESAPLARI DEVREDİLEMEZ. Ek Gereklilikler: Bu yazılım satın almadan önce lütfen sitenin hizmet koşullarını okuyun.
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi süreci
- İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: % 100 DirectX 10 uyumlu
Oyun şuanda Steam'de% 50 indirimle 84,50 ₺
İndirimsiz fiyatı 169 ₺
Steam mağaza sayfasında tıklayın için >>>
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
<<< tıklayabilirFarklı görüşler görüşmek üzere iyi forumlar