Gta 5 Ücretsiz olması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gta 5 ücretsiz vermeleri çok buyuk hamleydi. Ama boyle buyuk bır oyunu nasıl ucretsız verebılıyorlar bukadar Rockstar nasıl bır kazanc saglıycak yoksa GTA 5 den elını ayagını cekıp Gta 6 yakındır mı demeye çalısıyor? fikirleriniz nelerdir?
oyun 2013 senesınde pıyasaya cıktı ve artık vermelerı gıbı bır algı vardı sate bunu epıc games yaptı ve cok buyuk bır kıtle kazandı acıkcası
Post automatically merged:

Gta 5 ücretsiz vermeleri çok buyuk hamleydi. Ama boyle buyuk bır oyunu nasıl ucretsız verebılıyorlar bukadar Rockstar nasıl bır kazanc saglıycak yoksa GTA 5 den elını ayagını cekıp Gta 6 yakındır mı demeye çalısıyor? fikirleriniz nelerdir?
Bide bu normal oyuna para verenleri üzdü cok hıle olmaya basladı ama bu bızım umrumuzda degıl >D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
birçok oyuncu kaybettiği için gta v must iflas ediyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ir süre önce oynadım, güvenli oynadım ama oyunda bir hacker fucko var şaka kkkkk şımarık

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunda Oyuniçin skin tarzı şeyler varmı RockStara dolaylı yoldan para kazandıracak.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
rockstarin bi kazanci yok bunda epicgames oyunu rockstardan satin aliyor zaten
ne alaka dostum epic gamesden veya steamdan her oyun bqaşı satın alımların ücreti üreticiye gidiyor dağıtıcı olan epic veya steam pazar payı alıyorlar diye biliyorum belirli bir süre boyucna

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bence mutual bir durum bu uzun zamandır gtaV online oynuyorum ve cidden online sayısı az özellikle bu özel roleplay serverlarından ötürü rockstar serverlarında oynayanlar çinli hile tüccarları bir grup haydut yada milyarder mafya babaları görev yapan zevkine bakan yoktu oyunda herkes opresör alam roket atam mantığındaydı iyi oldu yeni oyuncular ki hile olayı şuan can sıkıcı noktada olabiliyor farkındayım özellikle sen eğlenmeye çalışırken sırf zarar verenler rekabet yada bir eşleşmeli sistem yokken bütün mape orbital cannon sıkmak vs
mutual demişken hem rockstar gündem oluverdi hemde epic gamesten steam e büyük bir darbe

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence mutual bir durum bu uzun zamandır gtaV online oynuyorum ve cidden online sayısı az özellikle bu özel roleplay serverlarından ötürü rockstar serverlarında oynayanlar çinli hile tüccarları bir grup haydut yada milyarder mafya babaları görev yapan zevkine bakan yoktu oyunda herkes opresör alam roket atam mantığındaydı iyi oldu yeni oyuncular ki hile olayı şuan can sıkıcı noktada olabiliyor farkındayım özellikle sen eğlenmeye çalışırken sırf zarar verenler rekabet yada bir eşleşmeli sistem yokken bütün mape orbital cannon sıkmak vs
mutual demişken hem rockstar gündem oluverdi hemde epic gamesten steam e büyük bir darbe

Ah çinliler ah Her yerdeler :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yaklaşık 7 senedir bu oyundan bir ton kazanç sağladı zaten,yetmedi RolePlay çıkardı şimdide ondan para kazanıyor,ee bunuda hayrına vermiceğine göre EpicGames ilede bir sözleşme imzalayıp para almıştır,daha ne kadar para kazanmasını bekliyoruz ki :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bu da bir taktik kaç yıllık oyunu hala pazarlıyortar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oyunu tekrar gündeme getirdiler işte, zaten adamlar satıştan edebilecekleri karı ettiler.

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
rockstarın kaybettiği birşey yok epicgames ücretini ödeyerek bu işi yapıyor. Ücretsiz olarak kampanya haline getiren epicgames

Üye
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle online kısmına yatırım yapacaklar geliştirecekler ve oradan para kazanacaklar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tek sebebi gta 6 nın çıkacak olmasıdır çok yakın zamanda görürsünüz

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Epic games kendini tanıtmak adına böyle birşey yaptı diye düşünüyorum yoksa kimse 200 tllik oyunu bedava vermez önümüzde ki günlerde 6 oyunu daha bedava vereceği söyleniyor takipte kalın derim

Üye
7 HİZMET YILI
they can't just lose money if they already profited a lot

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gereği kadar yaşadı dostum baktılar bi anda free dönüştürdü epic games çok derin düşünmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...