Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
:resim:

GTA-6-MemoryHackers.jpg

:yazı:

Rockstar Games North Ofisindeki Red Dead Redemption 2 Oyunlarının Panosu vardı
Bu Pano Kaldırıldı.
Rockstar North Firmasının Ofislerin de en son yayınladıkları oyunların hep panosu yayınlanır
acaba artık GTA 6 Geliyor mu veya Çalışmalara mı başlanıldı
herşey den önce Rockstar bu panoyu tabii ki sıkıldığı için indirmedi.
Muhtemelen Rockstar bir sonraki büyük oyununu tanıtacaktır.
Haliyle Rockstar hayranları arasında “Acaba GTA VI mı duyurulacak?”
diye merak söz konusu.
Şuan da bununla ilgili herhangi bir açıklama bulunmamakta ancak firma her an bir sürprize imza atabilir.

:resim:

Grand Theft Auto VI - MemoryHackers.jpg

:yazı:

Oyunun tanıltılamamasının sebeplerin den bir tanesi
PlayStation 4’te bulunan bellek kısıtlaması gösteriliyordu.
Oyun hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Böyle bir açıklamanın gelmesi halinde sizlerle paylaşacağız.​

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
pc'nin kasışını oyun çıkmadan hisseden bi tek ben miyim ?

maybe someday
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sistem yenilemek lazım bide sanırım 10.000 tl lik sistem yeter oyun çıksın da dizeriz

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyunun optimizasyonu iyiyse oynayabiliriz. Bildiğin üzere herkesin RTX 2080ti ekran kartı yok. Ona göre optimizasyonunu yaparlar umarım.
bu devirde artık çoğu firma düşük sistemlere göre ayrı bir optimizasyon yapmıyor açıkcası ben düşük sistemler için özel bir ayar getirceklerini düşünmüyorum

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
görseller baya scam gibi duruyo her oyun piyasasındaki gibi görseller abartılarak sunuluyo gta 5 ile aynı olur sadece kaplamalar degişik olucaktır.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
görseller baya scam gibi duruyo her oyun piyasasındaki gibi görseller abartılarak sunuluyo gta 5 ile aynı olur sadece kaplamalar degişik olucaktır.
görseller zaten resmi yayımlanmış görseller değil sadece grafik modları kullanılarak çekilmiş bazı ekran görüntüleri

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
@Hudzell Kesinlikle.
Grafikler,Oyun içi Görseller resmi olarak tanıtılmadı @#RedBuff
Şayet GTA 5 Üzerine oynama yapılabilir.
Böyle bir büyük firmanın böyle bir karara başvuracağını sanmıyorum genede bir ihtimal.
Grand Theft Auto VI çok farklı şekilde optimasyona sahip olacağını duymuştuk haber sitelerinden doğruluğu yok tabiki de.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Aşırı cahilce ve bağnaz bir yorum. Sadece RDR2 oyununa kısa bir göz atarak b*k attığın firmanın ne kadar büyük işlere imza attığını görebilirsin.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çıktığında en az Red Dead Redemption ikinin grafiklerine sahip olmasını beklememiz gerekir, rockstar böyle büyük bir yapımın ardından yeni gta nın yapımına başlamıştır yada başka bir oyuna başlamıştır üstelik beklenti karşılanmazsa tepki alırlar her şekilde grafiklerinin beklentinin üstünde olacağına inanıyorum çünki oyunu PS4 e çıkartırlarsa grafikler ile fazla oynanamaz bunu yaparlarsa Red Dead Redemption iki gibi grafiklerle karşılaşırız eğer PS5 e çıkarsa o zaman ciddi grafik update beklemeliyiz, bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...