GTA 6'nın 2024'te Piyasaya Sürülmesinin Hedeflendiği Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Screenshot_1.png

GTA 6, video oyunları tarihinin en çok beklenen oyunu olabilir ve biz sadece geçen yılki büyük sızıntı nedeniyle var olduğunu bile biliyoruz. Rockstar serinin bir sonraki oyunuyla ilgili hala resmi bir şey göstermedi ve tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağını da açıklamadı. Bununla birlikte, saygın bir kaynaktan gelen yeni bir sızıntı, stüdyonun şu anda GTA 6'nın gelişi için 2024'ün sonunu kalem aldığını iddia ediyor.

Geçmişte GTA ile ilgili bilgileri doğru bir şekilde sızdıran Tez2, serinin forumlarında GTA 6 için potansiyel çıkış penceresini tartıştı. Sızıntı yapan kişi, 2024 tatilini GTA 6 için sürekli değişen, sabit olmayan bir çıkış tarihi olarak tanımlıyor ve hedefin zaten birçok kez ertelendiğini ekliyor. Bunu akılda tutarak, yine de en erken 2025'in ilk çeyreğine itilmesi inanılmaz derecede muhtemel görünüyor.

Insider Gaming, Tez2'nin raporlarını destekleyerek kendi kaynaklarının 2024 tatilini işaret ettiğini, ancak GTA 5 ve Red Dead Redemption 2 programlarının muhtemelen bu tarihin ertelenmesini sağlamaya devam edeceğini belirtti. GTA 6'nın çıkış aralığı için 2025 tatiline daha yakın bir tarih tahmin ediyor. Neden bu kadar geciktiğine gelince, GTA 6'nın PS4 ve Xbox One'da piyasaya sürülmeyeceği bildirildiğinden, sorun yeterli sayıda insanın yeni konsollara sahip olmasını beklemek gibi görünüyor.

Her iki uzman da 2024 tatilinin biraz iddialı olabileceğine inanıyor olsa da Tez2 Rockstar'ın bu yeni hedefe ulaştığından emin olmak için bir acil durum planı olabileceğinden de bahsediyor. Bu plan, oyunun belirli bölümlerinin saklanmasını ve daha sonraki bir tarihte üzerlerine DLC etiketi yapıştırılarak piyasaya sürülmesini içerebilir.

GTA hayranları birkaç gün önce 50 Cent'in bir tür duyuruyla dalga geçiyor gibi görünmesi üzerine nihayet kendilerine somut bir şey gösterileceğini düşündüler. Belli ki birileri tarafından durması söylenen rapçi, sosyal medyada yaptığı GTA'ya dair her türlü izi hızla kaldırdı. Rockstar'ın resmi olarak herhangi bir şeyi onaylamaya hazır olması için hala bir süre geçmesi gerekebilir, ancak 2023'ün sonundan önce bir tür fragmanın çıkması bekleniyor.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Çıksa da oynasak kafasındayım artık ya.

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sanmıyorum o kadar erken çıkacağını her ne kadar rg çalışanlarına eziyet bile etse bu kadar hızlı yapmalarına imkan yok yaparlarsa çok hatalı olur günümüzde yeni çıkan teknolojileri buna katacak olursak 2025 sonuna kadar bile sürebilir

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
artık yenilenmesi lazım en yakın sürede gelir umarım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
En son şu anda tamamlandığını son rötüşların yapıldığını okumuştum yani birileri şu anda gta 6 oynuyor umarım en kısa zamanda en güzel haliye çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
heycanla bekliyoruz
Post automatically merged:

heycanla bekliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Artık çıksın ya kaç yıl geçti. Umarım bilgisayarım kaldırır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence cıkartmıcaklar adamlar halendaha 5den para kazanıyorlar neden cıkartsınlarki cıkarsa tabiki güzel olur fakat ben cıkartmıcaklarını dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çıksın artık bence de fiyatı ne kadar olacak oda şüpheli

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben 2025 ortalarında bekliyorum sahsen

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir an önce ciksada oynasak çok gerçekçi grafiklerle geliyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
2025'in sonuna yetişse iyi ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çıksada artık oynasak 5 sıktı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sistem gereksinimleri ne olacak acaba XD

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
abi hikayesini ve nerd geçiceğini merak ediyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam 2024 te de 2025 dicekler artık oyunu beklemekten heves kalmadı

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vallahi gta6 devrim yaratacak bence çok güzel olacak bu kadar beklettiklerine göre rockstarın gözü yükseklerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...