GTA Online para kasma taktiği var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler şimdi bi hile yaptım ban yedim tekrar açıldı hesap hile yapmadan en kolay para nasıl kasılır parasız çok sıkıcı oyun

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bunker görevlerini yapabilirsin onlar para getiriyorlar

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam açıkçası hileden nasıl ban yedin bilmiyorum 1-2 yıldır kullanıyorum fakat bir sorun yaşamadım. Basitçe görev yaparak kasabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Silahları aldıktan sonra gidip marketleri soyabilirsin silahı elemanin üstüne tut yeter daha sonra görevler var internette yazıyor basit olanlardan oynayıp 100 bin dolara kadar para kasabilirsiniz.

Death is right beside me just like the wind
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Heist görevler yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
görevleri yaparak para kasabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İnternette bulduğum çeşitli modları kullandığım için 2 kere ve Cheat Engine 'den 1 kere olmak üzere toplam 3 kez ban yedim. Şu an eski hesaplarımın hepsinde aktif olarak Kiddion' un modundaki bunker ve kumarhane hileleri ile para yapıyorum. Günlük 3M veya 5M yapıp harcıyorum. Eskiden olduğu gibi abartmadığım için son 2 yıldır ban yemedim. CE fix yediği için kullanmanı tavsiye etmem ama Kiddion kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
silahçı taktiği var bir silahçıya arabanı sok sana ateş edicektir hemen saklanıp polisi ara polisle çatışıcaklar sonra silahçı ölünce ve polisler gidince kasalara susturucu ile sık parayı al biraz uzaklaşıp geri gir
arklarınla oynuyorsanda 1v1 oyun açıp birbirinize salın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ilk önce güzel silah çek bakkal fln soyarak sonrasında lamar görevlerinden 100k ya yakın kasıp heist davetlerine gidip ordanda 400 500k kasarsın sonra şirket alıp kendi heistlerini yaparsın devamında gece kulübü 400klık var o çok mantıklı hergün giriyor isen onu alabilir sonrada bi motorsiklet kulübü alabilirsin ben böyle yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Beyler şimdi bi hile yaptım ban yedim tekrar açıldı hesap hile yapmadan en kolay para nasıl kasılır parasız çok sıkıcı oyun
şirket kurup kazanabilirsin yada oyunda bazı görevler X3 para veriyo onları yaparak da kolayca kasabilirsin ama uğraştırır

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En iyisi heist onun dışında yine grup olarak yapılan görevler var

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
heist baya yüklü miktarda para getiriyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...