Sana ne kadar lazımsapara limiti varmı
reis pre hilenin ismi neBeyler para hilesi kullandım 2 gün geçti herhangi bir ban yemedim ban riskinden korkan arkadaşlar için söyleyebilirim ki şuanda deceted değil
if you try the menu u can find all options just go in Story mode and open Shadow İnjector with Administrator and go in game u can find menutry the latest program you posted, that doesnt have all the options like the one on the video.
Yazdım orada Recovery Menu> Money options > Amounth'a istediğin rakamı yaz Stealth Loop açreis pre hilenin ismi ne
Şuan hiç bir risk taşımıyor hocam Konuyu takip et Shadow Menü Status Kırmızı olursa bil ki detect oluyorHala Güvenlimi Şimdi Kullanabilirmiyiz Ve Para Hilesini Ne Kadar Açalım Bir Yerden Sonra Risk Taşıyormu Ve Parayı Bankaya Yatırmamız Riski Azaltırmı ?
Teşekkür Ederim Paylaşım İçin . Şimdi Deniyeceğim .Şuan hiç bir risk taşımıyor hocam Konuyu takip et Shadow Menü Status Kırmızı olursa bil ki detect oluyor
Para Kasmaak için Recovery menü Amounth'u 15000000'a çekerek Stealth loop açıp kasabilirsin kasmayı durdurduğunda stealth loop kapatıp F9'a basarak Para kasmaya devam edebilirsinTeşekkür Ederim Paylaşım İçin . Şimdi Deniyeceğim .
ha pardon ben orda paralı hile kullandı sandım kusura bakmayınif you try the menu u can find all options just go in Story mode and open Shadow İnjector with Administrator and go in game u can find menu
please throwing blank comments if you continue this I'll report you mate
Post automatically merged:
Yazdım orada Recovery Menu> Money options > Amounth'a istediğin rakamı yaz Stealth Loop aç
Level sınırı 200 hocam zaten 200 levelde herşey açılıyorKral adamsın, ban yememek için level ve para sınırı var mı?