Cheat engine ile pointerini bulup vb net ile kolay bir şekilde kodlayabilirsin .
Servardakilerle yap .serverlerde çalışırımı birde serverdemi alıyıp pointerleri yoksa normal gta sa dami money hack olurmu
Servardakilerle yap .
Bilmiyorum ancak internette olmasa bile çok basit bir şekilde kodlayabilirsin öncellikle bulduğun pointeri tıpkı wolftü hilesi kodluyormuş gibi kodlayabilirsin örnek vereyim pointeri buldun valuesi ne kadar para miktarı istiyorsan o kadar yazıcaksın ya da onun yerine textbox ilede yapabilirsin .internette kodlayan varmı hile
Bilmiyorum ancak internette olmasa bile çok basit bir şekilde kodlayabilirsin öncellikle bulduğun pointeri tıpkı wolftü hilesi kodluyormuş gibi kodlayabilirsin örnek vereyim pointeri buldun valuesi ne kadar para miktarı istiyorsan o kadar yazıcaksın ya da onun yerine textbox ilede yapabilirsin .
Aynen ama readwriting memoryi wolftü için değil diğer oyunlar için olanını indireceksin nette bulabilirsin .wolftü deki kodların aynısıyla kodlasamda olur yani
adamın dibisin adamsın adam deniyeceğimAynen ama readwriting memoryi wolftü için değil diğer oyunlar için olanını indireceksin nette bulabilirsin .
Umarım yardımcı olmuşumdur olmuşsam ne mutlu banaadamın dibisin adamsın adam deniyeceğim
eyw yararlı konu
Oynuyordum artık oynamıyorum malesef .Sendemi samp oynuyonböyle bir düşüncen varsa beraber hallederiz ? çünkü çok şey bilmiyorm
Tamam yardım için tekrardan teşekkürlerOynuyordum artık oynamıyorum malesef .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?