Gta Samp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar Gta sampa serverlerde para hilesi veya başka hile nasıl kodlarım yardım edebilirmisiniz aim tarzı şeyler bunları c.e ile yapılırmı c.e le yapılmazsa neyle yapılır kodlanır yardımınızı bekliyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar...

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
internette kodlayan varmı hile
Bilmiyorum ancak internette olmasa bile çok basit bir şekilde kodlayabilirsin öncellikle bulduğun pointeri tıpkı wolftü hilesi kodluyormuş gibi kodlayabilirsin örnek vereyim pointeri buldun valuesi ne kadar para miktarı istiyorsan o kadar yazıcaksın ya da onun yerine textbox ilede yapabilirsin .

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bilmiyorum ancak internette olmasa bile çok basit bir şekilde kodlayabilirsin öncellikle bulduğun pointeri tıpkı wolftü hilesi kodluyormuş gibi kodlayabilirsin örnek vereyim pointeri buldun valuesi ne kadar para miktarı istiyorsan o kadar yazıcaksın ya da onun yerine textbox ilede yapabilirsin .

wolftü deki kodların aynısıyla kodlasamda olur yani

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben yapamadım ama bakalım şuan fırsatım yok acele yaptım o yüzden sonra birdaha denicem ve inşallah sonuca ulaşırım yinede teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...