Çözüldü GTA V açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar kolay gelsın, 2 gun once Steam'den GTA 5 aldım ve kurulumunu yaptım. Şu anda Steam'den baslatıyorum, baslatılıyor deyip sonra tekrar oyna gelıyor ve acılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun dosyasının bütünlüğünü de doğruladım ancak fayda etmedi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Çözüm 1 Oyun dosyalarına gir
Grand Theft Auto V Klasörüne sağ tıkla özellikler Salt Okunur Tiki varsa kaldır. Uygula de ve bilgisayarını yeniden başlat işe yaramazsa

>>>>>>>Çözüm 2 Oyun dosyalarını ve appmanifest_271590.acf Dosyalarını her hangi bir yere taşı ve steam'i kaldır ve tekrar yükle sonra dosyaları geri koy
appmanifest_271590.acf Dosyasını Steam\steamapps klösörünün içinde oyun dosyalarını Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V şeklinde bulabilirsin
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI

Bu video sorununuzu çözecektir aynı sorunu yaşamıştım bu video ile çözdüm.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
steame ticket at iade et knk olmuyosa paran çöp olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aranızda discord ve team dan halladebılıcek bakabılcek varmı acaba ?
arkadaslar dc varsa teamdan bakabılıcek yardım edebılcek varmı GTA 5 acılmaması sebebını cozebılcek
knk malesef daha once steam uzerinde boyle bişey yaşamadıgım için pek bi fikrim yok nasıl ticket açılır falan ama müşteri memnuniyeti önde gelir steam kendi bünyesinde barındırdığı bi oyunun vaadettiği şeyi veremediğini görünce para iadesi yapmak zorunda kalacaktır googledan bak biraz steam destek veya müşteri hizmetlerine ulaşırsın ticket falan atıp halledersin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
4 HİZMET YILI
Steamden oyunun dosya doğrulamasını yap Visual C++ son sürümünü indir vc_redistx64.exe diye geçer sitesinde DirectXi yeniden kur ve Net Framework4.5 i tekrar kur, bende de aynı sorun vardı hepsini yapınca düzeldi.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaslar kolay gelsın 2 gun once steamden gta 5 aldım ve kurulumunu yaptım suanda steamdan baslatıyorum baslatılıyor dıyıp sonra tekrar oyna gelıyor ve acılmıyor yardımcı olurmsunuz :/ dosya konum butunlugunu yaptım oda olmadı acıl ://
doğrulama yaptıktan sonra "appmanifest" dosyasını değiştir internetten temiz bulup belki düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sorunun sistemsel olduğunu düşünmüyorum çünkü oyun hiç bir şekilde açılmıyor anladığım kadarıyla şöyle bir öneride bulunabilirim oyunun dosyalarının hepsine sağ tıklayıp özellikler dediğinizde güvenli olarak bildir tiki varsa eğer tüm dosyaları güvenli olarak bildirmeniz gerekiyor . 2. önerimde güvenlik duvarı kontrolü bunları bi deneyin

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Çözüm 1 Oyun dosyalarına gir
Grand Theft Auto V Klasörüne sağ tıkla özellikler Salt Okunur Tiki varsa kaldır. Uygula de ve bilgisayarını yeniden başlat işe yaramazsa

>>>>>>>Çözüm 2 Oyun dosyalarını ve appmanifest_271590.acf Dosyalarını her hangi bir yere taşı ve steam'i kaldır ve tekrar yükle sonra dosyaları geri koy
appmanifest_271590.acf Dosyasını Steam\steamapps klösörünün içinde oyun dosyalarını Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V şeklinde bulabilirsin

Çözüm
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Gerekli driverleri kurdunuz mu hocam ? kurmadıysanız kurup ardından tekrar deneyiniz

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu sorun bende RDR2 de çıkıyordu sanırım Social Club ile alakalı bir problem çünkü steamden oyna diyince karşına Social Club çıkıyor ordan play diyip giriyorsun oyunu sil social club'u sil komple Rockstar ile alakalı şeyleri kaldırınca oyunu steamden kur kurarken zaten yanında social club'da kuruyor belki çözüm olabilir sana bu en azından bende işe yaramıştı kanser bir problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...