kanka hepsını yaptım :/ sorun hala cozullmedı
Bu video sorununuzu çözecektir aynı sorunu yaşamıştım bu video ile çözdüm.
yok kanka çözülmedi :/Uyumluluk değiştirip dene belki çözülür.
steam kaynaklı sorunmu acabasteame ticket at iade et knk olmuyosa paran çöp olmasın
knk steam kaynaklımı bilemem ama oyunu çalıştıramıyosan paşa paşa iadesini yapmak zorundalarsteam kaynaklı sorunmu acaba
knk steam kaynaklımı bilemem ama oyunu çalıştıramıyosan paşa paşa iadesini yapmak zorundal
aranızda discord ve team dan halladebılıcek bakabılcek varmı acaba ?knk steam kaynaklımı bilemem ama oyunu çalıştıramıyosan paşa paşa iadesini yapmak zorundalar
knk malesef daha once steam uzerinde boyle bişey yaşamadıgım için pek bi fikrim yok nasıl ticket açılır falan ama müşteri memnuniyeti önde gelir steam kendi bünyesinde barındırdığı bi oyunun vaadettiği şeyi veremediğini görünce para iadesi yapmak zorunda kalacaktır googledan bak biraz steam destek veya müşteri hizmetlerine ulaşırsın ticket falan atıp halledersinaranızda discord ve team dan halladebılıcek bakabılcek varmı acaba ?
arkadaslar dc varsa teamdan bakabılıcek yardım edebılcek varmı GTA 5 acılmaması sebebını cozebılcek
doğrulama yaptıktan sonra "appmanifest" dosyasını değiştir internetten temiz bulup belki düzelirArkadaslar kolay gelsın 2 gun once steamden gta 5 aldım ve kurulumunu yaptım suanda steamdan baslatıyorum baslatılıyor dıyıp sonra tekrar oyna gelıyor ve acılmıyor yardımcı olurmsunuz :/ dosya konum butunlugunu yaptım oda olmadı acıl ://
Steam de oyun dosyalarını doğrulamayı dene.yok kanka çözülmedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?