Arkadaşlar kolay gelsın, 2 gun once Steam'den GTA 5 aldım ve kurulumunu yaptım. Şu anda Steam'den baslatıyorum, baslatılıyor deyip sonra tekrar oyna gelıyor ve acılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun dosyasının bütünlüğünü de doğruladım ancak fayda etmedi.
Çözüm 1 Oyun dosyalarına gir
Grand Theft Auto V Klasörüne sağ tıkla özellikler Salt Okunur Tiki varsa kaldır. Uygula de ve bilgisayarını yeniden başlat işe yaramazsa
>>>>>>>Çözüm 2 Oyun dosyalarını ve appmanifest_271590.acf Dosyalarını her hangi bir yere taşı ve steam'i kaldır ve tekrar yükle sonra dosyaları geri koy
appmanifest_271590.acf Dosyasını Steam\steamapps klösörünün içinde oyun dosyalarını Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V şeklinde bulabilirsin
Arkadaşlar kolay gelsın, 2 gun once Steam'den GTA 5 aldım ve kurulumunu yaptım. Şu anda Steam'den baslatıyorum, baslatılıyor deyip sonra tekrar oyna gelıyor ve acılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Oyun dosyasının bütünlüğünü de doğruladım ancak fayda etmedi.
Hocam geforce experience kullanıp ayaları değiştirdiyseniz bu soruna sebep oluyor. Evet saçma ama gerçek bu. Geforce experience üzerinden ayaları eski haline getirin açılacaktır.
Hocam aynı sorunu bende yaşadım disk ile alakalı, farklı bir diske kurup tekrar dener misin yalnız aynı disk üzerinde 2 ye bölünmüş farklı bir yere değil tamamen farklı bir disk kullan.
Atıyorum hdd kullanıyorsan oyunu ssdye kurup açmayı dene sorun çok büyük ihtimal çözülecektir.