Arkadaşlar, eskiden GTA'da 90-100 arasında FPS alırken şimdi story modda 60 FPS çivarlarında oynuyorum. Online de ve fivemde ise 40-50'ye kadar düşüyor bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama anlayamadım. Rica etsem yardım eder misiniz? (CPU %100 oluyor hiç düşmüyor ama ekran kartım %5-10'lara düşüp düşüp %75-85'lere çıkıyor.)
Sistemim:
İşlemci: i3 9100F
Ekran Kartı: RX 570
Ram: 8 GB
Windows Sürüm: Windows 10
ilk olarak antivürüs programı ile sistemi taratın
sonra güncel driverler indirin
bios güncellemesi yaptınız mı hiç ?
vsnc açık olabilir mi yada
ram hızını öğrenebilir miyim ? acaba
ilk olarak antivürüs programı ile sistemi taratın
sonra güncel driverler indirin
bios güncellemesi yaptınız mı hiç ?
vsnc açık olabilir mi yada
ram hızını öğrenebilir miyim ? acaba
Malwarebytes ile tarattım tertemiz çıktı, ekran kartı driverim güncel, bios güncellemesi hiç yapmadım nasıl yapılır onu da bilmiyorum, vsync kapalı ama yine de fps değerlerim aynı şekilde devam ediyor, ram hızını pcye geçince öğrenir yazarım.
Malwarebytes ile tarattım tertemiz çıktı, ekran kartı driverim güncel, bios güncellemesi hiç yapmadım nasıl yapılır onu da bilmiyorum, vsync kapalı ama yine de fps değerlerim aynı şekilde devam ediyor, ram hızını pcye geçince öğrenir yazarım.
Tam hatırlamıyorum fakat 7-8 ay önce format atılmıştı sanırım. Evet yüklü arkadaşlarımın Cpu değeri oyun içinde asla %100'e ulaşmıyor fakat benim ki anlamsız şekilde %100 cpu kullanıyor normal olduğunu düşünmüyorum