Çözüldü GTA 5 düşük GPU ve CPU kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar gta 5 online da ekran kartım ve işlemcim tam performansta çalışmıyor arkaplanda her şeyin kapalı olmasına rağmen.4 5 ay önce bu oyunu yüksek ayarlarda 60 fps sabit oynayabiliyordum şimdi normalde hatta ve hatta düşük çözünürlükte bile sabit 60 alamıyorum 45 50 ayarlarında seyrediyor.Nasıl düzeltecem bunu teşekkürler

Gerekli görselleri bıraktım
Post automatically merged:

Bu arada yazmayı unutmuşum Bilgisayarım biosta yüksek performansta güç yönetiminde yüksek performansta grafik ayarlarında oyunu seçip yüksek performansa aldım steam overlay kapalı (4 5 ay önce nasılsa aynı şekilde) Nvidia ayarlarından şüpheleniyordum ama cpu yu etkilememesi lazım yine de.

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    714.2 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    151 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    17 KB · Görüntüleme: 102
Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar 0.1 mb ile %100 hdd kullanımı vardı Hdd kablosunu değiştirdim güç girişini değiştirdim ve DMA yı açtım şuan 60 fps sabit yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Konu kilit
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
işlemcinin üst çekirdekleri darboğaza uğruyor önceden olmayıp şuan olması büyük ihtimal sıcaklıktan kaynaklı. işlemcinin ısı değerlerini atarmısın?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sorunu çözdüm arkadaşlar 0.1 mb ile %100 hdd kullanımı vardı Hdd kablosunu değiştirdim güç girişini değiştirdim ve DMA yı açtım şuan 60 fps sabit yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Konu kilit

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...