Software Web Developer
Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda windows11 e geçtim Epic games te GTA 5 kurdum fakat oyunu açamıyorum aldığım hata
Aynı hata bendede vardı ne yaptıysam geçmedi dostum bir kac foruma yazdım. Video falan izledim hepsi oyunu tekrar sil indir veya tamir et diyor ama geçmedi formattan sonra girebildim.Merhaba arkadaşlar yakın zamanda windows11 e geçtim Epic games te GTA 5 kurdum fakat oyunu açamıyorum aldığım hata
0xc00007b Hata Kodu Bu Arkadaşlar
Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hocam kafayı yicem hiçbir şekilde düzelmiyor nedenin anlamıyorum win11 e güncellediğim içinmi acaba anlamıyorumAynı hata bendede vardı ne yaptıysam geçmedi dostum bir kac foruma yazdım. Video falan izledim hepsi oyunu tekrar sil indir veya tamir et diyor ama geçmedi formattan sonra girebildim.
Hocam kafayı yicem hiçbir şekilde düzelmiyor nedenin anlamıyorum win11 e güncellediğim içinmi acaba anlamıyorum
mutlaka çözümü bekliyorumbu problemi kuzenim yaşamıştı bilmiyorum neden olduğunu kuzenime bir sorarım
hayır hocam fakat bütün driverları yükledim hala aynıkanka driver booster ile driver güncellemeyi denedin mi?
Teşekkür ederim hocam hemen denyeceğim fakat biraz önce oyunu sildim yeniden yüklüyorum 105.27GB umarım çabuk inerMerhaba aynı hatayı fall guys oyununda almıştımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu sitede c++ iki tane var onları indirip directx indirip yeniden başlattığımda düzelmişti deneyin umarım sizde de olur.
dostum sana tavsiyem oyunu onar olmalı onar ben indirdiğimde öyle olmuştu onar yaptım o da olmazssa google 0xc00007b hatası çözüm dosyası indir olacak onu indirip atabilirsin gta5 klasörüneMerhaba arkadaşlar yakın zamanda windows11 e geçtim Epic games te GTA 5 kurdum fakat oyunu açamıyorum aldığım hata
0xc00007b Hata Kodu Bu Arkadaşlar
Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
hocam oyunu sildim şuan yükleniyordostum sana tavsiyem oyunu onar olmalı onar ben indirdiğimde öyle olmuştu onar yaptım o da olmazssa google 0xc00007b hatası çözüm dosyası indir olacak onu indirip atabilirsin gta5 klasörüne
3 defa silip indirdim ama hala aynı hata şimdi bidaha yüklüyorum umarım düzelirbende bir ara alıyordum bu hatayı silip indirdiğimde düzelmişti.