GTA V hilecilerden nasıl korunabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım twitchde yayın yapıyor. Arkadaşlarımızla birlikte playlist (parkur, face to face vd.) oynarken birileri sürekli bize saldırıyor. Sadece yayıncı olan arkadaşıma değil, playlist odasında bulunan herkese saldırıyor. Sürekli mesaj atıyor. Bizi sürekli onun dairesine ışınlıyor. Hepimizin oyun ekranı sallanıyor. Oyunumuz sürekli crash veriyor. Sadece sakince oyun oynamak istiyoruz. Yabancı forumlardan öğrendiğim kadarıyla mod menüler varmış. Hilecilerin bu tür durumlarda saldırmasını önleyen bir takım özellikler varmış bunlar nedir bilen var mı? Bana ve arkadaşlarıma yapılan saldırıları önlemek için hangi mod menüsünü kullanmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Bilen varsa yazabilir mi acaba çok teşekkür ederim şimdiden

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum bunlardan korunulmaz public açmayın elinizle davet edin arkadaşlarınızı

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum bunlardan korunulmaz public açmayın elinizle davet edin arkadaşlarınızı
Fark etmiyor hocam her türlü saldırıyorlar tek yolu mod menüymüş fakat nasıl olduğunu bilmiyorum bende danışmak istedim sadece

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fark etmiyor hocam her türlü saldırıyorlar tek yolu mod menüymüş fakat nasıl olduğunu bilmiyorum bende danışmak istedim sadece
dostum mod menu hile zaten hile indirirsen ban yersin yüksek ihtimalle tek çare public kapatıp kendi arkadaslarını çağırman

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
mod menüden ban yeme riskiniz azda olsa var. ama mod menüü yüklerseniz ve hileciyi oyundan kicklerseniz sorun çözğülür

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mod menu de ban yemek zor ama hileciyi kicklemeniz lzm

x0c

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
public açmazsanız nasıl yapabilir? ben bir süredir oynamıyorum ama elle davet ettiğinizde olmaması lazım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
publi yapmazsan öyle birşey olucagini düşünmüyorum manuel olarak davet etmeyi dene dostum

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ortak arkadaş sunucusunda oyna

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Farklı sunucularda oynayın ölümsüzlük aktif edin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İlk olarak invite only sessions server kurabilirsin ya da herhangi bir public servera girdikten sonra kaynak izleyicisini aç ondan sonra GTA5 i bul sağ tık yapıp ağ ı durdur de ve 5-10 saniye bekledikten sonra tekrardan başlat herkes gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım twitchde yayın yapıyor. Arkadaşlarımızla birlikte playlist (parkur, face to face vd.) oynarken birileri sürekli bize saldırıyor. Sadece yayıncı olan arkadaşıma değil, playlist odasında bulunan herkese saldırıyor. Sürekli mesaj atıyor. Bizi sürekli onun dairesine ışınlıyor. Hepimizin oyun ekranı sallanıyor. Oyunumuz sürekli crash veriyor. Sadece sakince oyun oynamak istiyoruz. Yabancı forumlardan öğrendiğim kadarıyla mod menüler varmış. Hilecilerin bu tür durumlarda saldırmasını önleyen bir takım özellikler varmış bunlar nedir bilen var mı? Bana ve arkadaşlarıma yapılan saldırıları önlemek için hangi mod menüsünü kullanmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Bilen varsa yazabilir mi acaba çok teşekkür ederim şimdiden
Hocam bende gta 5 oynuyorum bende gelebilirmiyim
ajdaremmi#1337

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Private oynamadığın sürece onlardan kurtuluş yok maalesef. Geçen girdiğimde adam gemi ile gökyüzünden bomba yağdırıyordu

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Mod menü kesin çözüm olabilir onun dışında ortak arkadaş sunucusunda oynayabilirsin ama mod menüden ötürü ban yeme ihtimalin düşük bile olsa var

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
cogu zaman durduk yere pastaya donuyordum bazen online da konsolda cok fazla modcu vardi nasi yapiyolarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...