Çözüldü GTA V Nasıl Güncellenir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle yanlıs kategoride açtıysam affola bulamadım kategoriyi.
Oyunu torrentten indirdim(61 GB) ve oyunun orijinal sürümüne göre bayağı eksik araçlar itemler vs. bunu sıkıntı çıkmadan nasıl güncellerim ?Mesela bir sitede v 1.33 update buldum benim versiyon 1 diyelim direk ona güncellersem sıkıntı yaşar mıyım ?
Boş yorum atanları reportluyorum.

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Oyun şuan 80gb üstüydü yanlış hatırlamıyorsam torrent indirdiğin için online giremezsin ve güncellemede bi işine yaramaz

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ara güncellemelere dikkat etmelisin ara güncellemeri yapmadan çalışmaz ama bazı güncelleme dosyaları ara güncellemeler dahil oluyor şuan hangi sürümsün ona göre yardımcı olalım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
steam kullaniyorsan steama gir ve gta 5 tıkla sonrasında ise güncelestir var oraya tıkla eger steam kulanmıyorsan güncel bir siteden tekrar indirmen lazım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyunu torrentten indirdim(61 GB) ve oyunun orijinal sürümüne göre bayağı eksik araçlar itemler vs. bunu sıkıntı çıkmadan nasıl güncellerim ?Mesela bir sitede v 1.33 update buldum benim versiyon 1 diyelim direk ona güncellersem sıkıntı yaşar mıyım ?
tek güncellemek yerine 1.3 te kaldıysan diyelim 1.4 .1.5 gini hafif haiff patch veya crackler kurarark çıkmaya çalış

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bro ben satın aldım 88 gb dosya boyutu yine de crackli gibi çoğu item araba vb. eksik sanırım satın almak gerekiyo güncellemeleri

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güncelleyebilirsin diye düşünüyorum eğer tekrardan cracklerini yaparsan

Luxury life is not my style I love mud
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tüm updateleri tek tek indirmen lazım dostum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güncelleme paketi gibi şeyler var normal oyundan daha kücük yer kaplıyan mesala 60gb oyun 20 gb filan pach var onu olduğu klosöre atarsan güncellemiş olursun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hatırladigim kadari ile x64 ve uptade dosyalarını cracklemen gerek dostum gta v i ikonsuz girecegi icin sıkıntı cıkarıyor
Post automatically merged:

Ben orjinalden fivem oynadıgim icin ***** inde nasil yapilcagini biliyorum yanliz oyun boyutu cok eksik dostum oyunun normal gb degeri 68 gb dir modlar haric

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...