16 May 2020 #1 vlkn38 V Susmak noktasız bir cümledir Uzman Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 154 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 7 Yaş 33 9 HİZMET YILI arkadaşlar online bağlantı çok uzun sürüyor bu diğer kullanıcılardada mı böyle bende mi böyle internetim gayet iyi ama online çok uzun sürüyor. ? Birde görevleri bireysel yapabiliyormuyum bilen var mı ? Laf olsun diye yorum yapmayın raporlarım.
arkadaşlar online bağlantı çok uzun sürüyor bu diğer kullanıcılardada mı böyle bende mi böyle internetim gayet iyi ama online çok uzun sürüyor. ? Birde görevleri bireysel yapabiliyormuyum bilen var mı ? Laf olsun diye yorum yapmayın raporlarım.
16 May 2020 #2 SiBeRMaJeSTe Sanal Alemin Majestesi Uzman Üye Katılım 25 Nis 2017 Mesajlar 290 Çözümler 3 Tepki puanı 31 Ödüller 8 Yaş 50 9 HİZMET YILI vlkn38' Alıntı: arkadaşlar online bağlantı çok uzun sürüyor bu diğer kullanıcılardada mı böyle bende mi böyle internetim gayet iyi ama online çok uzun sürüyor. ? Genişletmek için tıklayın ... Evet hocam bende aynı şekilde onlinede dünyaya bağlanırken çok uzun bağlantı beklemesi yaşıyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
vlkn38' Alıntı: arkadaşlar online bağlantı çok uzun sürüyor bu diğer kullanıcılardada mı böyle bende mi böyle internetim gayet iyi ama online çok uzun sürüyor. ? Genişletmek için tıklayın ... Evet hocam bende aynı şekilde onlinede dünyaya bağlanırken çok uzun bağlantı beklemesi yaşıyorum.
16 May 2020 Konuyu başlatan #3 vlkn38 V Susmak noktasız bir cümledir Uzman Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 154 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 7 Yaş 33 9 HİZMET YILI depresiff67' Alıntı: Evet hocam bende aynı şekilde onlinede dünyaya bağlanırken çok uzun bağlantı beklemesi yaşıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Epicden mi indirdin ? Oyla 0 Olumsuz oyla
depresiff67' Alıntı: Evet hocam bende aynı şekilde onlinede dünyaya bağlanırken çok uzun bağlantı beklemesi yaşıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Epicden mi indirdin ?
16 May 2020 #4 SiBeRMaJeSTe Sanal Alemin Majestesi Uzman Üye Katılım 25 Nis 2017 Mesajlar 290 Çözümler 3 Tepki puanı 31 Ödüller 8 Yaş 50 9 HİZMET YILI vlkn38' Alıntı: Epicden mi indirdin ? Genişletmek için tıklayın ... Rockstarın kendi sitesinden indirdim hocam ama genel olarak öyle yani bi problem değil hep öyle Oyla 0 Olumsuz oyla
vlkn38' Alıntı: Epicden mi indirdin ? Genişletmek için tıklayın ... Rockstarın kendi sitesinden indirdim hocam ama genel olarak öyle yani bi problem değil hep öyle
16 May 2020 Konuyu başlatan #5 vlkn38 V Susmak noktasız bir cümledir Uzman Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 154 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 7 Yaş 33 9 HİZMET YILI depresiff67' Alıntı: Rockstarın kendi sitesinden indirdim hocam ama genel olarak öyle yani bi problem değil hep öyle Genişletmek için tıklayın ... anladım eyvAllah hocam düzelir umarım Oyla 0 Olumsuz oyla
depresiff67' Alıntı: Rockstarın kendi sitesinden indirdim hocam ama genel olarak öyle yani bi problem değil hep öyle Genişletmek için tıklayın ... anladım eyvAllah hocam düzelir umarım