Hocam 3D security yok mu yanlız bu sistemlerde nasıl carding yapacak ki elamanBedavadan oyun alabileceğin bir bug falan yok. Sanal ortamda satın alma işlemi direkt olarak pos ödemelerine bağlıdır. Bunun herhangi bir bugu veya method sistemi bulunmamakta. Bir şey paralıysa, para vermek zorundasındır. Senin bu arkadaşında başkasından yararlanarak yapmış belli ki.
Dostum bunun konuşma yeri burası değil. Burası bir oyun platformu. Biraz araştırma ile 3d secure denen sistemin nasıl aşıldığını rahatlıkla anlarsın. Bunu 12 yaşında bi çocuk bile öğrenebilir.Hocam 3D security yok mu yanlız bu sistemlerde nasıl carding yapacak ki elaman
İllegal olduğu için ban riski olabilir tabii denemeden görülmez.bence YouTube'dan bir bakmeraba guys yıllar önce bi tane epic games hesabı almıştım bi sanal arkadaştan içinde baya bi oyun var fakat oyunlar hep illegal alınmış GTA V online felan girsem sıkıntı yaşar mıyım ?
tahminimce satın alma sırasında sistemi buga sokup oyunu düşürebilir öyle bişeyler duymuştumBedavadan oyun alabileceğin bir bug falan yok. Sanal ortamda satın alma işlemi direkt olarak pos ödemelerine bağlıdır. Bunun herhangi bir bugu veya method sistemi bulunmamakta. Bir şey paralıysa, para vermek zorundasındır. Senin bu arkadaşında başkasından yararlanarak yapmış belli ki.
girebilirsin pek problem olmaz ama illegal olarak neyden bahsettiğini anlamadımmeraba guys yıllar önce bi tane epic games hesabı almıştım bi sanal arkadaştan içinde baya bi oyun var fakat oyunlar hep illegal alınmış GTA V online felan girsem sıkıntı yaşar mıyım ?
şimdiye kadar birşey olmadıysa dahada sıkıntı çıkmaz hocammeraba guys yıllar önce bi tane epic games hesabı almıştım bi sanal arkadaştan içinde baya bi oyun var fakat oyunlar hep illegal alınmış GTA V online felan girsem sıkıntı yaşar mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?