deneyıp bana döner misin ?Reddit de konu ile ilgili bir post atılmış buraya yazayım ;
Steam'den GTA 5'i aç, hata ekranı gelince ekranı kapat.
Windows + R tuş kombinasyonuna basarak "Çalıştır"ı aç.
Tırnak işaretleri olmadan "%localappdata%" yaz.
"Temp" klasörüne gir.
Klasörde "Rockstar-Games-Launcher.exe"yi bul ve çalıştır
knk ben tempi bilgisayarın geçmişi diye biliyorum ordakileri silip denemesi daha mantıklı bence ama senin dediğin de denenebilirReddit de konu ile ilgili bir post atılmış buraya yazayım ;
Steam'den GTA 5'i aç, hata ekranı gelince ekranı kapat.
Windows + R tuş kombinasyonuna basarak "Çalıştır"ı aç.
Tırnak işaretleri olmadan "%localappdata%" yaz.
"Temp" klasörüne gir.
Klasörde "Rockstar-Games-Launcher.exe"yi bul ve çalıştır
Post automatically merged:
deneyıp bana döner misin ?
Epic gamesin ayarlar kısmından doğrula demiştim olmamıştı sayenizde düzeltebildim teşekkür ediyorumOyunun dosyalarını doğrulamanızı istiyor. Epic gamesden doğrulamayı dene dostum oyun dosyalarını bana tanıt diyor
♥♥♥
Tekrar olursa bu video ve ayarlarlar kısmından yapEpic gamesin ayarlar kısmından doğrula demiştim olmamıştı sayenizde düzeltebildim teşekkür ediyorum
en mantıklısı dosyaları doğrulaman başkada bişey gelmiyor reis aklımaBüyük umutlarla indirdiğim oyunda '' unable to launch game please verify your game data'' hatası alıyorum onarım yaptım olmadı sildim tekrar yükledim yine olmadı epic games üzerinden almıştım yardımcı olabilecek var mı
bro internetten social clup yükle tekrar sonra steamden oyun dosylarını doğrula sonra başlat oyunu social club kenidi güncelliyecek 1.5 gb falanBüyük umutlarla indirdiğim oyunda '' unable to launch game please verify your game data'' hatası alıyorum onarım yaptım olmadı sildim tekrar yükledim yine olmadı epic games üzerinden almıştım yardımcı olabilecek var mı
güle güle oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?