Onaylı Üye
Gta V de graphic ayarlarında ramım 2gb ram olarak gözüküyor ama sistem denetim masasından sisteme girdiğimde 8gb ram olarak gözüküyor sorunum bu yardım ederseniz sevinirim
Dediğim gibi yüksek ihtimal ekran kartının rami 2 gb filandır ondan dolayı 2 gb gözüküyordur .biliyorum bu NVIDIA GeForce 840M ama ben eskiden kasmadan oynuyordum hiç değişmedi pcmin birşeyi
kankam fotodan bakEkran kartının ram i 2 gb olabilir mi acaba ?
Çünkü söylediğin şeyin mümkün olması biraz zor .
O Normal ramin kanka bide ekran kartının rami var ondan dolayı 2 gb gözüküyor olabilir .kankam fotodan bak Ekli dosyayı görüntüle 76287
biliyorum bu NVIDIA GeForce 840M ama ben eskiden kasmadan oynuyordum hiç değişmedi pcmin birşeyiO Normal ramin kanka bide ekran kartının rami var ondan dolayı 2 gb gözüküyor olabilir .
Ekran kartının modelini filan biliyor musun ?
Dediğim gibi yüksek ihtimal ekran kartının rami 2 gb filandır ondan dolayı 2 gb gözüküyordur .biliyorum bu NVIDIA GeForce 840M ama ben eskiden kasmadan oynuyordum hiç değişmedi pcmin birşeyi
yardımın için teşşekürler ama tek anlamadığım şey eskiden kasmayan şey şimdi niye kasıyor bruhDediğim gibi yüksek ihtimal ekran kartının rami 2 gb filandır ondan dolayı 2 gb gözüküyordur .
Ona yapılacak pek birşey yok ekran kartının kapasitesi o kadar .