Çözüldü GTA V Social Club Bağlantı Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Bu Epic Games hesabı zaten farklı bir sosyal kulüp hesabına bağlı. Lütfen bunun yerine sosyal kulüp hesabıyla giriş yapın. GTA 5 1 kere tek girdim ilk aldıgımda ve sonradan gırmeye calıstıgımda gıremıyorum Google'dan Social Club hesabıma aynı seylerı yazıp gırebılıyor ama aynı bılgılerı uygulamaya yazdıgımda baska hesaba baglı hatası verıyor ve yenı hesapta kurulmuyor napabılecegımı de bılmıyorum yardım edecek olan yazsın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Epic Games veya Rockstar Games gibi oyun platformlarının destek ekipleri ile iletişime geçersen onlar yardimci olabilir. direk cevap alabilirsin onlardan

1. Parola Kontrolü = Social Club hesabınızın parolasını doğru girdiğinizden emin olun. Büyük ve küçük harflerin doğru olduğundan ve özel karakterleri içerdiğinden emin olun.

2. Bağlı Hesapları Kontrol Edin = Başka bir hesaba bağlı olduğunu belirten bir hata alıyorsanız, hesaplarınızı kontrol edin ve doğru hesaba giriş yapıp yapmadığınızı doğrulayın. "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
"

3. GTA 5 Yeniden Yükleyin = Oyunu tamamen kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, oyun dosyalarında bir hata varsa bu sorunu çözebilir.
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Epic Games veya Rockstar Games gibi oyun platformlarının destek ekipleri ile iletişime geçersen onlar yardimci olabilir. direk cevap alabilirsin onlardan

1. Parola Kontrolü = Social Club hesabınızın parolasını doğru girdiğinizden emin olun. Büyük ve küçük harflerin doğru olduğundan ve özel karakterleri içerdiğinden emin olun.

2. Bağlı Hesapları Kontrol Edin = Başka bir hesaba bağlı olduğunu belirten bir hata alıyorsanız, hesaplarınızı kontrol edin ve doğru hesaba giriş yapıp yapmadığınızı doğrulayın. "
"

3. GTA 5 Yeniden Yükleyin = Oyunu tamamen kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, oyun dosyalarında bir hata varsa bu sorunu çözebilir.

Son düzenleme:
Çözüm
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Googledan girdiğin social club hesabında şu kısmı kontrol et eğer epic games hesabını göremiyorsan başka bir social club hesabına bağlamışsındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...