GTA V TRAINER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar ilk konum olarak bunu açmak istedim siz değerli memoryhackers.org üyeleriyle paylaşmak istiyorum.

ayrıca bu hile sadece single play modunda yani hikaye modunda çalışıyor, online'da boşuna denemeyin.

Konumuz GTA V TRAINER yani bu trainer sayesinde ne istiyorsanız onu yapabilirsiniz.

şuanlık video çekemediğim için başkasının videosunu koyuyorum ilerleyen günlerde kendim video çekip ekleyeceğim.

Kullanımı;

F4: Hileyi aç
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM2/8/4/6[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Hile menüsünde aşağıya, yukarıya, sağa, sola hareket ettirmek için[/FONT]

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM5 - Seçme aracı  (bi nevi enter gibi düşünün)[/FONT]
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM0/BACKSPACE/F4[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Geri dönüş[/FONT]
[/FONT]

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM9/3[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Hızlanma ve durdurma (Vehicle/Speedboost'u aktif ettikten sonra)[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM+ - Araçtaki nitroyu aktif hale getiriyor[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Kurulumu;[/FONT][/FONT][/FONT]

[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]vereceğim linkten indireceğiniz dosyalarının tümünü GTA V ' in içine atıp oyuna giriş yapın

linkler aşağıdadır.
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Fotoğraflar;

11dba9-script-hook-1.jpg
11dba9-script-hook-2.jpg
11dba9-script-hook-3.jpg

Video;

İndirme Linkler;

Cloud Mail İndir: 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Mega İndir: 

Virus Total: 

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: GTA V TRAINER

Virus total eklermisin.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI

virüs total eklenmiştir.

Üye
10 HİZMET YILI

Arkadaşlar bende gta 5 ps3 orjinal var kodlar haricinde hile var mı ?

Uzman Üye
10 HİZMET YILI

istek varsa ps3, xbox trainerlerınıda eklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...