5 Eyl 2015 #1 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Evet arkadaşlar ilk konum olarak bunu açmak istedim siz değerli memoryhackers.org üyeleriyle paylaşmak istiyorum. ayrıca bu hile sadece single play modunda yani hikaye modunda çalışıyor, online'da boşuna denemeyin. Konumuz GTA V TRAINER yani bu trainer sayesinde ne istiyorsanız onu yapabilirsiniz. şuanlık video çekemediğim için başkasının videosunu koyuyorum ilerleyen günlerde kendim video çekip ekleyeceğim. Kullanımı; F4: Hileyi aç [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM2/8/4/6[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Hile menüsünde aşağıya, yukarıya, sağa, sola hareket ettirmek için[/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM5 - Seçme aracı (bi nevi enter gibi düşünün)[/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM0/BACKSPACE/F4[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Geri dönüş[/FONT] [/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM9/3[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Hızlanma ve durdurma (Vehicle/Speedboost'u aktif ettikten sonra)[/FONT] [/FONT][/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM+ - Araçtaki nitroyu aktif hale getiriyor[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Kurulumu;[/FONT][/FONT][/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]vereceğim linkten indireceğiniz dosyalarının tümünü GTA V ' in içine atıp oyuna giriş yapın linkler aşağıdadır.[/FONT][/FONT][/FONT] Fotoğraflar; Video; İndirme Linkler; Cloud Mail İndir: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Mega İndir: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Virus Total: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet arkadaşlar ilk konum olarak bunu açmak istedim siz değerli memoryhackers.org üyeleriyle paylaşmak istiyorum. ayrıca bu hile sadece single play modunda yani hikaye modunda çalışıyor, online'da boşuna denemeyin. Konumuz GTA V TRAINER yani bu trainer sayesinde ne istiyorsanız onu yapabilirsiniz. şuanlık video çekemediğim için başkasının videosunu koyuyorum ilerleyen günlerde kendim video çekip ekleyeceğim. Kullanımı; F4: Hileyi aç [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM2/8/4/6[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Hile menüsünde aşağıya, yukarıya, sağa, sola hareket ettirmek için[/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM5 - Seçme aracı (bi nevi enter gibi düşünün)[/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM0/BACKSPACE/F4[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Geri dönüş[/FONT] [/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM9/3[/FONT][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif] - Hızlanma ve durdurma (Vehicle/Speedboost'u aktif ettikten sonra)[/FONT] [/FONT][/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]NUM+ - Araçtaki nitroyu aktif hale getiriyor[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Kurulumu;[/FONT][/FONT][/FONT] [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]vereceğim linkten indireceğiniz dosyalarının tümünü GTA V ' in içine atıp oyuna giriş yapın linkler aşağıdadır.[/FONT][/FONT][/FONT] Fotoğraflar; Video; İndirme Linkler; Cloud Mail İndir: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Mega İndir: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Virus Total: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
5 Eyl 2015 Moderatör #2 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Cvp: GTA V TRAINER Virus total eklermisin.
5 Eyl 2015 Konuyu başlatan #3 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: GTA V TRAINER virüs total eklenmiştir.
5 Eyl 2015 #4 KillerTR K Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 14 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: GTA V TRAINER Arkadaşlar bende gta 5 ps3 orjinal var kodlar haricinde hile var mı ?
5 Eyl 2015 Konuyu başlatan #5 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Cvp: GTA V TRAINER istek varsa ps3, xbox trainerlerınıda eklerim
22 Ocak 2016 #6 sheqilcocuk S Üye Katılım 14 Ara 2015 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI bakcam ama saol
23 Ocak 2016 Konuyu başlatan #7 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI bakın....
25 Ocak 2016 #8 Hell-BOY H Onaylı Üye Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Saolasın Deneyeceğim.