GTA5 online nasıl para kasıcam canıma tak etti help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Baboliler chatengin ile 2 hesabımba 10 ar milyon bastım ama ortalama 2 hesabımda 10 gün ara ile 1 aylık uyarı banı aldı yokmu ban yemeden para kasa bilmemin bi çözümü help

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
İnternette mod menü olarak arama yap ve güncel bir tane bulup kullan. Cheat Engine kolay yakalanıyor fakat bu bahsettiğim mod menüler bir şekilde gizlendikleri için ban attırmıyorlar. 300 küsür level ve en az 200 milyar bastım ve ban yemedim. Tabi o zamanlar kullandığım menü şu ana kadar çoktan detect olmuştur ama dediğim gibi güncel bulursan kullanabilirsin.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İnternette mod menü olarak arama yap ve güncel bir tane bulup kullan. Cheat Engine kolay yakalanıyor fakat bu bahsettiğim mod menüler bir şekilde gizlendikleri için ban attırmıyorlar. 300 küsür level ve en az 200 milyar bastım ve ban yemedim. Tabi o zamanlar kullandığım menü şu ana kadar çoktan detect olmuştur ama dediğim gibi güncel bulursan kullanabilirsin.
çok teşekkür ederim bakayım hemen

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba dostum youtubeden belli başlı kişiler var onlarınki biraz daha bi tık risksiz ve ban sonunda elbette yiceksin 90m geçmemen gerek geçersende belli bi zamandan sonra ban atıyorlar ama belli bir süreli ban bu uyarı gibi düşünebilirsin açıp tekrar oynuyabılıyorsun sonra

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
youtubede birsürü taktik var youtube daki videolardan öğrene bilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
reis mod menü demiş zaten üstteki arkadaş daha fazla diyecek bir şey yok para bug ı kullanabilirsin istersen ya da mod menüden para hilesi yapıcaksın :D he aklıma gelmişken araç satma bugları falan var deneyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
mod menu kullan daha iyi belki uyarı almassın

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
reis mod menü demiş zaten üstteki arkadaş daha fazla diyecek bir şey yok para bug ı kullanabilirsin istersen ya da mod menüden para hilesi yapıcaksın :D he aklıma gelmişken araç satma bugları falan var deneyebilirsin
arac bugu ile yaptım 1 ay ban attı bir daha yersem perma girecek korkuyorum garanti olsun diye sormak istedim
Post automatically merged:

şuan bir tane mod menu buldum onu deneyeceğim 10m atsam şimdilik yeterli olurmu acaba

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadasim internetten cheat engine para&level hilesi yazip videoyu izlemen lazim fakat DİKKAT ET!!! Ben biraz abarttim ve surekli para bastim online dan kalici ban yedim cöp oldu oyun.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
youtubeden öğretici videolara bi bak kanka bi fikrim yok açıkcası

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dostum bu sana yardımcı olur belki

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadasim internetten cheat engine para&level hilesi yazip videoyu izlemen lazim fakat DİKKAT ET!!! Ben biraz abarttim ve surekli para bastim online dan kalici ban yedim cöp oldu
Arkadasim internetten cheat engine para&level hilesi yazip videoyu izlemen lazim fakat DİKKAT ET!!! Ben biraz abarttim ve surekli para bastim online dan kalici ban yedim cöp oldu oyun.
yok yukarda yazdım chet engin abartmayla alakalı deil belli bir süre sonra %100 ban atıyor
Post automatically merged:

dostum bu sana yardımcı olur belki
eyw reis baktım 10m bastım ban yemezsem mük bi bug buldum 10m bastım hadi hayırlısı

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Önümde biri para kesesi atmıştı bana ban yedi ben yemedim şükür

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum prime gaminge bak derim aylık bir sürü hediyeler veriyor.

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnternet üzerinde güncel online trainer ve internal mod menuler bulabilirsin dostum. Onlarla para basman daha mantıklı

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
mod menu kullanarak kasabilirsin cheatengine i banlanmadan kullanamazsın

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Cheatengine kendi paranı kendin bas abartmadığın sürece ban yemezsin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...