GTAV iade ettikten sonra geri alsam saat süresi sıfırlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba ben Steam'den önceden GTA 5 almıştım ama bilgisayar kastığı için oyunu iade etmiştim 1.7 saatken. Şimdi PC'ye format attım ve tekrar alacağım. Oynadığım 1.7 saat sıfırlanır mı? Çünkü tekrar kasarsa yeniden iade edeceğim 2 saati geçmesin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba ben Steam'den önceden GTA 5 almıştım ama bilgisayar kastığı için oyunu iade etmiştim 1.7 saatken. Şimdi PC'ye format attım ve tekrar alacağım. Oynadığım 1.7 saat sıfırlanır mı? Çünkü tekrar kasarsa yeniden iade edeceğim 2 saati geçmesin.
aldığın zaman 1.7 saat den devam eder yane sıfırlanmaz

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayır kaldıgın süreden devam eder sıfırlanmıyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Saat sıfırlanmaz ama şöyle bir sıkıntı olacak. İade için 2 saat ve belirli bir tarih vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta olması gerekiyor. Eğer geçtiyse iade edemessin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Saat sıfırlanmaz ama şöyle bir sıkıntı olacak. İade için 2 saat ve belirli bir tarih vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta olması gerekiyor. Eğer geçtiyse iade edemessin.
işte pcyi formatladım şimdi tekrar alıp kasıp kasmayacağına bakacağım ama eğer kasarsa iade etme şansım olmayacak

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, oyun steam hesabınıza işlenir oyunu iade etseniz bile istatikleriniz asla kaybolmaz. Oyunu yeniden aldığınızda 1.7 saat üzerinden gelecektir.

bilgisayarın donup donmayacağını anlayabilirmiyim yüklemeden?
Evet anlayabilirsin lakin yeni bilgisayarını almış olmalısın sistemine göre test ediyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...