en yüksek frfiklerde sabit 60 fbs alıyorum ama saçma fbs droplar yaşıyorum bu yüzden orta grafiklere aldım fakat yine fbs droplar yaşıyorum en düşük grafiğe bile alsam aynısı oluyor, nedeni ve çözümü nedir arkadaşlar bile yardımcı olabilir mi?
yaptm :cobs ayarlarını düşür
yolda arabayla giderkende oluyor oynanmayacak şekilde bir drop giriyorÇime girersen herkese düşüyor hocam
Arkaplanda çalışan bir uygulama olabilir hocamyaptm :c
Post automatically merged:
yolda arabayla giderkende oluyor oynanmayacak şekilde bir drop giriyor
arka planda çalışan bir uygulama bırakmıyorm kiArkaplanda çalışan bir uygulama olabilir hocam
Bence ekran kartı drivrerını güncelle, sorun illa basitdir.arka planda çalışan bir uygulama bırakmıyorm ki
güncel hocamBence ekran kartı drivrerını güncelle, sorun illa basitdir.
full grafik sabit 60 fbs alıyorum ama düşürsemde yine aynı ya pek değişen birşey olmuyor :/dostum ilk olarak onlıne oynuyorsan sw ler çokuk vazıyette ondan olabılır normal oynuyorsan pc den kaynaklı ve grafik ayarlrında duzgunlectıcılerı ve gölgelerı kapatırsan ıyı olur yanı bazı ayarları dusuge cekersen ıyı olur cunku bırden kalabılık bır yere gırdıgın zaman sıstem grafıklerı ııyı sunabılmek ıcın kendını zorluyabılır ve ister istemez fs düşüklü yasıyabılırsın
deniyicem teşekkür ederimcpu düşuyodur senin thruttle stop diye bişey var onu indir işine yarar
işe yaramadı ama yine de teşekkür ederimcpu düşuyodur senin thruttle stop diye bişey var onu indir işine yarar
her donanımım güncel oynarken en yüksek fbsde bile sabit 60 fbs alıyorum fakat oynarken birden fbs drop giriyor ve can sıkıyorEkran kartı driverlerini güncelle
obs tarzı program kullanıyorsan onlardan kaynaklı olabilir
son olarak oyun boosterler var onları deneyebilirsin...
16Ram kaç gb ?
ya normal oynarken herşey gayet akıcı fln ama birden drop düşüyor birkaç saniyeliğinedrop yemen imkansız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?