Uzman Üye
leptop kulanıcısıyım 3 yıl önce aldım lenovo macunu sorunu göremedim ısınma sorunu yok işlemcide sıcaklık değeri yükseklerde hiç değil ekran kartını full kulanıyor onda da sıcaklık göremedim Rocket League oyununda full ayarda 90 fps aldım ağır bir oyundur bilen vardır kesin diğer oyunlarda da 100 geçkin bir yüksek fps alıyorum ama valoranta gelince 60 fps ye sabitlememe rağmen ne ypatı isem her şeyi miminal yaptım ama hala ama hala düşük fps alıyorum normalde 140 fps civarında alıyordum bu 4 5 ay içince baya bir deyişiklik oldu anlam veremedim ben mi yanlış bir şey yaptım anlamadım ekran kartını güncelledim bi fark olmadı artık bir çözüm istiyorum macun sorunu olması çok zor sadace ama sadece valorantta oluyor bu da yetmez miş gibi drup yiyince 20 fps ye iniyor 50 fps lerede şu an ara ara 40 sabit gidiyor bi anda drop yiyor lütfen yardımcı olur musunuz neleri indirmem güncellemem gerekli ne işlemleri yapamam gerekli yapayım videoları izledim valorant fps sorunu ile ilgili yaptım ama bir sonuça varamadım yine aynı şeyler oldu umarım doğru kısma yazmışımdır yanlışsa söyler misiniz ilk cahilim bu konu da
NOT:tüm performans yükseltici şeyleri denedim sorun tamamen valoranttan kaynaklıdır
8 gb ram kulanıyorum
ekran kartım:GTX 1650 çalıştır da görüntü belleği 3962 mb olarak görünüyor
işlemcim:i7 2.60 hz
ssd:240 gb kulanıyorum 67 gb boş alanı var
NOT:tüm performans yükseltici şeyleri denedim sorun tamamen valoranttan kaynaklıdır
8 gb ram kulanıyorum
ekran kartım:GTX 1650 çalıştır da görüntü belleği 3962 mb olarak görünüyor
işlemcim:i7 2.60 hz
ssd:240 gb kulanıyorum 67 gb boş alanı var
Son düzenleme: