GTX 1650 laptop CoD kaldırır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A7V11.1 laptopum var. CoD almayı düşünüyordum ama bir yandan da korkuyorum. Bilgisi olan ya da deneyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
İşlemci: Intel i7-9750H.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB 128 Bit.
Bellek: 480 GB SSD, 250 GB M.2. SSD.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
monster tulpar t5 v19.1 bende bunu alcamda çok fazla ısınıyormus galıba bende kararsız kaldım

• Intel Coffee Lake Core i7-9750H
  • 6GB GDDR6 Nvidia GTX1660Ti 192-Bit
  • 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
  • 256GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İşlemci ve ekran kartınn fena değil hatta orta segment o yüzden codu full hd ,grsfik kalitesi orta seviyede oynayabileceğini tahmin ediyorum. İnternetten 1650 performans videolarını izleyerekten emin olabilirsin.

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
monster tulpar t5 v19.1 bende bunu alcamda çok fazla ısınıyormus galıba bende kararsız kaldım
Şuan pubg cs go rainbow lol ve daha bir çok oyunu oynuyorum soğutucum var + turbo moda alınca oyun kalitesi olsun kasma donma olsun 0 ısınmayada çözüm iyi bir soğutucu.
Post automatically merged:

İşlemci ve ekran kartınn fena değil hatta orta segment o yüzden codu full hd ,grsfik kalitesi orta seviyede oynayabileceğini tahmin ediyorum. İnternetten 1650 performans videolarını izleyerekten emin olabilirsin.
Eyw bakacam onlara

Russian Special Military Cat
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum bende de var şubattan sonra deneyeceğim bende kaldıracağını düşünüyorum neredeyse aynı sistemlerimiz işlemcilerimiz haricinde benimki açar diye düşünüyorsam seninki de açar. İşlemciden üste çıkıyorsun sen. Ayrıca denemekten zarar gelmez. Çökme gibi durumlar bu devirde kalmadı.

Fazla ısındığı yok kim söylüyorsa güzel sallamış. Elimde A5 v15.1.1 var hiçbir şekilde hiçbir zararını görmedim. Sadece oyunlara girecek iseniz şarjda oynamanız gerekiyor. Adı üstünde oyun bilgisayarı.

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum bende de var şubattan sonra deneyeceğim bende kaldıracağını düşünüyorum neredeyse aynı sistemlerimiz işlemcilerimiz haricinde benimki açar diye düşünüyorsam seninki de açar. İşlemciden üste çıkıyorsun sen. Ayrıca denemekten zarar gelmez. Çökme gibi durumlar bu devirde kalmadı.

Fazla ısındığı yok kim söylüyorsa güzel sallamış. Elimde A5 v15.1.1 var hiçbir şekilde hiçbir zararını görmedim. Sadece oyunlara girecek iseniz şarjda oynamanız gerekiyor. Adı üstünde oyun bilgisayarı.
Aynan öyle çok da ısınmıyor zaten indirimli site bulmam lazım cod alacam gibi duruyor hem ben görsele önem vermiyorum en iyi oynanabilecek halde olsun yeter benim için. Eyw yorumun için

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arctic accelero xtreme vb. bir soğutucu ile hiç bir sorun yaşamazsın.. (Daha sağlıklı olması için)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
[/QUOTE]

ıslemcı 90 95 derecelerde calısıyor demıslerdıde ozaman benı yemısler sanırım tesekurler bu arada

Assasin
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MSI dizüstü bilgisayar oyunu olan var mı? İyi mi?

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

ıslemcı 90 95 derecelerde calısıyor demıslerdıde ozaman benı yemısler sanırım tesekurler bu arada
[/QUOTE]
Owww hiç kadar yükseği görmedim sadece pubg 65 70 e yükseldi o kadar.

MSI dizüstü bilgisayar oyunu olan var mı? İyi mi?
Anlamadım dostum ne dediğini.

Assasin
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

[/QUOTE]
Arkadaşın anlayamadığın bir şey mi söyledi?

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

[/QUOTE]
MSI dizüstü bilgisayar oyunu olan var mı? İyi mi? burda ne dediğini anlamya çalışıyorum hala :D sanırım MSI leptopu olan varmı diye soruyorsun ama bir ara kullandım arıza olursa çok zor parça bulmak bilgisayar iyi kaliteli ama parça vs bulmak biraz sıkıntılı.

Assasin
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MSI dizüstü bilgisayar oyunu olan var mı? İyi mi? burda ne dediğini anlamya çalışıyorum hala :D sanırım MSI leptopu olan varmı diye soruyorsun ama bir ara kullandım arıza olursa çok zor parça bulmak bilgisayar iyi kaliteli ama parça vs bulmak biraz sıkıntılı.
[/QUOTE]
Ok, En azından sorumu anlıyorsunuz, birisinin bunu satın alması ve iyi ot değil gözden geçirmesi gerekir. MSI dizüstü bilgisayar oyunlarını satın alacağım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
60-90 fps arası alırsın bence cod mw için gayet yeterli

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Laptop olduğu için işlemcinin ısınması gayet normal. ThorttleStop ile undervolt yapmayı deneyebilirsin.

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyun perfonmans açısından gayet iyi ama tek sorunu ısınma krem değişikliği tozlanma ve soğutucuya dikkat edersen adı üstünde canavar :)

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İşlemciye giden voltajı azaltıyorsun bu sayede de işlemcinin ısısı azalıyor. Şu yazıya bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...