Sc@Mp*
Süper Üye
Şuan pubg cs go rainbow lol ve daha bir çok oyunu oynuyorum soğutucum var + turbo moda alınca oyun kalitesi olsun kasma donma olsun 0 ısınmayada çözüm iyi bir soğutucu.monster tulpar t5 v19.1 bende bunu alcamda çok fazla ısınıyormus galıba bende kararsız kaldım
Eyw bakacam onlaraİşlemci ve ekran kartınn fena değil hatta orta segment o yüzden codu full hd ,grsfik kalitesi orta seviyede oynayabileceğini tahmin ediyorum. İnternetten 1650 performans videolarını izleyerekten emin olabilirsin.
Fazla ısındığı yok kim söylüyorsa güzel sallamış. Elimde A5 v15.1.1 var hiçbir şekilde hiçbir zararını görmedim. Sadece oyunlara girecek iseniz şarjda oynamanız gerekiyor. Adı üstünde oyun bilgisayarı.monster tulpar t5 v19.1 bende bunu alcamda çok fazla ısınıyormus galıba bende kararsız kaldım
Aynan öyle çok da ısınmıyor zaten indirimli site bulmam lazım cod alacam gibi duruyor hem ben görsele önem vermiyorum en iyi oynanabilecek halde olsun yeter benim için. Eyw yorumun içinDostum bende de var şubattan sonra deneyeceğim bende kaldıracağını düşünüyorum neredeyse aynı sistemlerimiz işlemcilerimiz haricinde benimki açar diye düşünüyorsam seninki de açar. İşlemciden üste çıkıyorsun sen. Ayrıca denemekten zarar gelmez. Çökme gibi durumlar bu devirde kalmadı.
Fazla ısındığı yok kim söylüyorsa güzel sallamış. Elimde A5 v15.1.1 var hiçbir şekilde hiçbir zararını görmedim. Sadece oyunlara girecek iseniz şarjda oynamanız gerekiyor. Adı üstünde oyun bilgisayarı.
cooler master R9 sogutucu kullanıyorumArctic accelero xtreme vb. bir soğutucu ile hiç bir sorun yaşamazsın.. (Daha sağlıklı olması için)
cooler master R9 sogutucu kullanıyorum
Fazla ısındığı yok kim söylüyorsa güzel sallamış. Elimde A5 v15.1.1 var hiçbir şekilde hiçbir zararını görmedim. Sadece oyunlara girecek iseniz şarjda oynamanız gerekiyor. Adı üstünde oyun bilgisayarı.
Anlamadım dostum ne dediğini.MSI dizüstü bilgisayar oyunu olan var mı? İyi mi?
Owww hiç kadar yükseği görmedim sadece pubg 65 70 e yükseldi o kadar.ıslemcı 90 95 derecelerde calısıyor demıslerdıde ozaman benı yemısler sanırım tesekurler bu arada
Arkadaşın anlayamadığın bir şey mi söyledi?Owww hiç kadar yükseği görmedim sadece pubg 65 70 e yükseldi o kadar.
Post automatically merged:
Anlamadım dostum ne dediğini.
MSI dizüstü bilgisayar oyunu olan var mı? İyi mi? burda ne dediğini anlamya çalışıyorum halaArkadaşın anlayamadığın bir şey mi söyledi?
Teşekürler60-90 fps arası alırsın bence cod mw için gayet yeterli
ThorttleStop ile undervoltLaptop olduğu için işlemcinin ısınması gayet normal. ThorttleStop ile undervolt yapmayı deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?