- Konuyu başlatan
-
Sc@Mp*
Süper Üye
Aynen öyle bi ara açıp fanların deliklerini temizledim içini falan sildim birde macuna bakmam lazım iyiki hatırlattın brom eyw <3Oyun perfonmans açısından gayet iyi ama tek sorunu ısınma krem değişikliği tozlanma ve soğutucuya dikkat edersen adı üstünde canavar
Ow çok teşekürler bakacam eywİşlemciye giden voltajı azaltıyorsun bu sayede de işlemcinin ısısı azalıyor. Şu yazıya bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Zararlı kısmıda varmış bro sence ?İşlemciye giden voltajı azaltıyorsun bu sayede de işlemcinin ısısı azalıyor. Şu yazıya bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yardım etme şansın ? yanlış bişey yapmayayım şimdiBen kullanıyorum doğru şekilde yaparsan hiç bir sıkıntı yok.
Evet turbo modda ses yüksek ama oyun oynarken zaten kulaklık takılı nerdeyse hiç duymuyorum fanı oyun oynamadığımda da turbo mod kapalı zatenArkadaşım aldı , fanı biraz sesli ama onun dışında harika bir laptop
Rica ederim bu ısınma sorununu kim söylediyse güzel sallamış ayrıcaAynan öyle çok da ısınmıyor zaten indirimli site bulmam lazım cod alacam gibi duruyor hem ben görsele önem vermiyorum en iyi oynanabilecek halde olsun yeter benim için. Eyw yorumun için
Zaten fan sesini arkadaşım duymuyordu kulaklık taktığı için , ben duyuyordumEvet turbo modda ses yüksek ama oyun oynarken zaten kulaklık takılı nerdeyse hiç duymuyorum fanı oyun oynamadığımda da turbo mod kapalı zaten
Kullandığım için net birşeyler diyebiliyorum ısınmaya aldanmayın arkadaşlar xd Çünkü ısınmıyor xdRica ederim bu ısınma sorununu kim söylediyse güzel sallamış ayrıca.
Discord da falanmı duyuyorsun ?Zaten fan sesini arkadaşım duymuyordu kulaklık taktığı için , ben duyuyordum
Yoksa yanındayken miZaten fan sesini arkadaşım duymuyordu kulaklık taktığı için , ben duyuyordum
rainbow 40 55Programı indir yardımcı olurum. Ve şu anki oyundaki sıcaklıklar nasıl?
aynen işlemci sıcaklıkları ama kullanım saatine görede değişiyor uzun kullanınca 5 10 daha artıyor fazla değil amaProgramı indir yardımcı olurum. Ve şu anki oyundaki sıcaklıklar nasıl?
şuan pc boşta birtek google açık 35 40 arası oynuyor %5 10 da işlemciyi kullanıyoraynen işlemci sıcaklıkları ama kullanım saatine görede değişiyor uzun kullanınca 5 10 daha artıyor fazla değil ama
AIDA64 ü anlamadımBi oyun oyna 30 dk boyunca arkad AIDA64 açık olsun sıcalık en yüksek kaç olmuş bi bak.
MSI after burner var sıcaklıgı goruyorum oynarkenİşlemci sıcaklığını ölçmek için kullanılan bi yazılım. İnternetten indirebilirsin.
Teşekürler başkanKaldırır dostum grafikleri ortada rahat oynarsın
R6 oynuyorum 113 lvl altın1im plat 3 den düştüm :/ genelde renow kasıyorum 6 7 herom kaldı hem atack hem savunmadaGüle güle kullan şeeef. R6 oynamanı da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?