Onaylı Üye
arkadaşlar sorum net sadece lol cs oynayan birsiyim gtx 750 ti alsam benim için yeterli olur mu ?
aynısını kullanıyorum 120 görüyorum çok rahatımarkadaşlar sorum net sadece lol cs oynayan birsiyim gtx 750 ti alsam benim için yeterli olur mu ?
alınır ama ikinci el almaarkadaşlar sorum net sadece lol cs oynayan birsiyim gtx 750 ti alsam benim için yeterli olur mu ?
e tabiki 2. el e sakın güvenme üstad .alınır ama ikinci el alma
alınır ama ikinci el alma
çok iyi şuanda grafik kartsız 70-80 arası en düşükler artık oyunu görmek istiyorum yaaynısını kullanıyorum 120 görüyorum çok rahatım![]()
ömrü kısa olur özü bu her zmaan risk bu tanımadığın insandan alıcaksın . geri verme tamir garantisi yok sürünme peşindeneden ikinci el almamalıyım knk han ieski bir kart birde kullanılmışı sıkıntılı olur diye mi
haklısın sıfırı satılıyor mu halaömrü kısa olur özü bu her zmaan risk bu tanımadığın insandan alıcaksın . geri verme tamir garantisi yok sürünme peşinde
bende onu düşünüyorum sağlam bir ikinci el arayışına gireceğimmillet ikinci el alma demiş beyler 2000 serisi çıktı ve bu kart 700 seri nasıl 0 bulsunda alsın ha tercih meselesi fakat gidipte 750 ti sıfır almak bana göre mantıksız uygun 300-400 arası 2. el bulursan sakın kaçırma bu kartıda sıfır almak gibi ki bulacağından şüpheliyim sakın alma derim
iyi yaparsın günümüz popüler oyunları ultrada açmasana lowda bile oynatma potansiyeline yakın bir kart alırsanız 2. el alın ve ısıl işlem görmediğinden emin olunbende onu düşünüyorum sağlam bir ikinci el arayışına gireceğim
iyi yaparsın günümüz popüler oyunları ultrada açmasana lowda bile oynatma potansiyeline yakın bir kart alırsanız 2. el alın ve ısıl işlem görmediğinden emin olun
Bence rx 570 almani tavsive ederimarkadaşlar sorum net sadece lol cs oynayan birsiyim gtx 750 ti alsam benim için yeterli olur mu ?