Onaylı Üye
düşününce senn dediğinde mantıklı geldi ama 2 .el her zamn sorun demekmillet ikinci el alma demiş beyler 2000 serisi çıktı ve bu kart 700 seri nasıl 0 bulsunda alsın ha tercih meselesi fakat gidipte 750 ti sıfır almak bana göre mantıksız uygun 300-400 arası 2. el bulursan sakın kaçırma bu kartıda sıfır almak gibi ki bulacağından şüpheliyim sakın alma derim
lol ve cs için gtx750 yeterli istediği gibi oynargtx 750 ti normal düzeyde bir ekran kartı fakat gtx 1650 alırsan çok daha rahat oyun oynarsın
lolde 200 FPS üstü alır cs de 60+Senin İçin Fazlasıyla Yeterli Olucaktır Cs De Fps 120 Üstü Alır. lolde 100 üstü.
kullandığın grafiğe göre değişir orta haliyle 120 alıyorumlolde 200 FPS üstü alır cs de 60+
Bence rx 570 almani tavsive ederim
Benim tüm oyunlarım minimumda bir de driver dan ayarlarsan artarkullandığın grafiğe göre değişir orta haliyle 120 alıyorum
biliyorum teşkkür ediyorumBenim tüm oyunlarım minimumda bir de driver dan ayarlarsan artar
Şey bir ara ayarlarının ekran görüntüsünü atarmısın ya da cs için bir cfgbiliyorum teşkkür ediyorum
2 yıl önce almıştım cs de 150 altı görmüyorum lol de 120 den aşşağı inmiyor bende gayet yeterliarkadaşlar sorum net sadece lol cs oynayan birsiyim gtx 750 ti alsam benim için yeterli olur mu ?
2 yıl önce almıştım cs de 150 altı görmüyorum lol de 120 den aşşağı inmiyor bende gayet yeterli
sağol knk ya dediğim gibi öyle fazla oyun meraklısı değilim 100 oyun oynayacağıma 10 oyun oynarım onlarda ustalaşırım genel oynadığım oyunlar cs lol zaten onlardada kasmıyormuş zaten bi asus modelini bulursam alırımGtx 750 ti bi araların (3. sene oncesının ) efsane kartıydı almak için çok çabaladım ama alamamşıtımama idare eder bir kart kardeşim asus tercih sebebidir bence
bu zamanda alınmaz kardeşim güncel oyunları oynayamassınarkadaşlar sorum net sadece lol cs oynayan birsiyim gtx 750 ti alsam benim için yeterli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?