BozkurtTeam' Alıntı:LAN ALLAHIN LOWU HALA BURDAMISIN SEN YÜRÜ GET HEK KODLA MALMISIN OLM DAHA GEÇEN YAZ ÇIKTIN Bİ HALT YAPAMIYON PROGRESSBARIN KULLANIMINI BİLE BİLMİYODUN HALA KONUSUYON BOŞ BOŞ
NOLUYO OLUM SANA KAHVALTIDA YÜREK YEDİNMİDE GELDİN ŞİMDİ ?
ExMarleyJR' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:LAN ALLAHIN LOWU HALA BURDAMISIN SEN YÜRÜ GET HEK KODLA MALMISIN OLM DAHA GEÇEN YAZ ÇIKTIN Bİ HALT YAPAMIYON PROGRESSBARIN KULLANIMINI BİLE BİLMİYODUN HALA KONUSUYON BOŞ BOŞ
ulan olum Progras bar diyo çıldırıyorum QWEQW
beni başka laerlelre karıştırma Pogressbarla işim yok benim Onlar sadece süs ve hava başka bişi deyil önemli olan içerik ve design
SEN ÖNCE Bİ YAZMAYI ÖĞREN TAMAMMI ABİSİ HADİ ŞİMDİ YAYLAN
RaasielX' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:ulan oluAN
Bu Bozkurtada Noluyo ::Sana Low diyo Gülmekten Yıkılıyom asasd.S
![]()
ExMarleyJR' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:LAN ALLAHIN LOWU HALA BURDAMISIN SEN YÜRÜ GET HEK KODLA MALMISIN OLM DAHA GEÇEN YAZ ÇIKTIN Bİ HALT YAPAMIYON PROGRESSBARIN KULLANIMINI BİLE BİLMİYODUN HALA KONUSUYON BOŞ BOŞ
ulan olum Progras bar diyo çıldırıyorum QWEQW
beni başka laerlelre karıştırma Pogressbarla işim yok benim Onlar sadece süs ve hava başka bişi deyil önemli olan içerik ve design
SEN ÖNCE Bİ YAZMAYI ÖĞREN TAMAMMI ABİSİ HADİ ŞİMDİ YAYLAN
hackizi' Alıntı:şükrü xcode bunu algılıyor
ExMarleyJR' Alıntı:hackizi' Alıntı:şükrü xcode bunu algılıyor
yoo algılamıyo ?
secolayabak' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:yoo algılamıyo ?
Bypası Yönetici Acıyorum Oyuna Kanal Seciyorum Lobideyken Acıyorum Anında Log Verdi
Kanal Secme Yerindeykende Denedim Yine Log Verdi
secolayabak' Alıntı:Daha C.H Acmadan Log Verdi
ExMarleyJR' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Daha C.H Acmadan Log Verdi
KARDEŞİM SALAKMISIN SEN SİGMA AÇSANA NİYE C.E AÇIYOSUN BEN KONU BAŞLIĞINDA C.E Mİ DEMİŞİM ?
BozkurtTeam' Alıntı:la tekin artık düzenle şu videoyu youtube da kırpma aracı var
Boro klavyeli demişsin biz öle anancılardan değiliiz kendinle karıştırma kardeş
Ayrıca kafa tutmadığımı kim söledi ?? Sıktı artık kırp şu videonun sonunun :/