güç kaynağından gelen cızırtı sesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar yaklaşık 6-7 ay oldu bilgisayar alalı masaüstü son 2 aydır cızırtı sesi gelmeye başladı zorlanınca kapanıyor güç kaynağını servise göndermersem yapılırmı acaba?

Üye
5 HİZMET YILI
bendede oluyor aynı sıkıntı cızırtı geliyor ve kapanıyor bu sorun güç kaynağından kaynaklı garantisi varsa gönder hall olur merak etme gelince de iyi oyunlar

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
garantisi varsa kesinlikle gönder. Şuan çalışıyor olabilir ama ileride güç vermez benim başımdan geçti diye diyorum . garantiye göndermeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kesinlikle garantiye gönder kanka pişman olursun

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
zorlanınca kapanıyorsa yeterli gücü veremiyor olabilir cızırtı da ondan dolayı olabilir psu değişmeni öneririm yoksa diğer parçalara zarar verebilir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
If its only for 6 to 7 months i think that has a warranty, you could use that to get a new one

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kral benimde öyleydi yeni yaptırmıştım geri gönderdim sağolsun yapıp gönderdiler

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sistem ve güç kaynağı marka modelini yazarmısın.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
O ses bi arkadaşımda vardı Bilgisayarcıya vermişti sebebi olarak Harddisk sıkıntılıymış Teknik servise götürmeni öneririm

Üye
5 HİZMET YILI
güç kaynağındna gelen ses sorunu genel arıza sebebi ile kısa devre sorununa yol açabilir değiştirmeniz önerilir

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
şu anda sistemine zarar veriyor ilerde başına dert açabilir geçcikmeden bi garantiye göndernmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar kardeşim . Başlıca sebebleri şunlardır Uzatma kablosu kullanıyor isen kalitesi veya eskimesi, kullandığın güç kaynağının gücüne yetecek bir kablo olmaması yada eskimesi veya power kondensatörlerinin şişip işlevsileşmesi . Çözüm yollarını basitten masraflıya doğru dene . Uzatma var ise muhtemelen vardır , farklı uzatma kablosu dene . Olmaz ise daha kaliteli bir power kablosu ile dene . Olmaz ise güç kaynağı girişide olabilri şu an aklıma geldi başka power ile dene. Yine Olmaz ise evin eski olabilir evindeki şalter'inin yanında yüksek akım rolesi diye bir zımbırtı var . Evinde var mı onun kontrolünü sağla var ise sağlığını yok ise pc'ni bi arkadaşında falan dene . Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Garantisi varsa gönder aksi taktirde bilgisayar parçalarına zarar verebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Garanti kapsamındaysa gönder ve evin elektrik hattını kontrol et derim akımda dalgalanma olabilir bendede oluyordu ups almak zorunda kaldım

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
servise götür veya yakınlarda bu işi yapanlar varsa onlarda göster kendi başına iş yapma derim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
direk garantiye gönder kardeşim benim geçen sene geldi başıma valorant oynarken yapıyordu pc kapandı güç kaynağı bozuldu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
muhtemel kaçakdan dolayı ark oluşuyodur yangın çıkarmadan değiştirmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...